Foto: khrissyjoe1/TikTok

Kūka 200 ASV dolāru vērtībā, ko kāda sieviete pasūtījusi savas mazmeitas pirmajai dzimšanas dienai, ir izraisījusi kaismīgas diskusijas "TikTok". Vieni zvērēja, ka kūka ir bezgala briesmīga, bet citi izteicās, ka viņa saņēmusi to, par ko samaksājusi. Proti, ka viņas cerības bija pārāk augstas!

Novembra sākumā "TikTok" lietotāja, Tenesijas štata iedzīvotāja Krisija (@khrissyjoe1) publicēja video ar savu nelāgo pieredzi, pasūtot meža pasakas tēmas torti mazmeitas pirmajai dzimšanas dienai. Videoklips ātri vien kļuva populārs, gūstot vairāk nekā 5,3 miljonus skatījumu.

"Es iztērēju vairāk nekā 200 dolāru par šo kūku, un tas ir tas, ko es saņēmu," videoklipā stāsta Krisija. "Šī ir sliktākā kūka, kādu jebkad esmu redzējusi."

Videoklipā viņa parāda nekārtīgā izskata veidojumu, lai gan, aizstāvot to, tas patiešām izskatās gluži kā izaudzis meža zemē, ar netīrumiem un visu pārējo, kas piestāv meža florai.

Krisija stāsta, ka savu vilšanos izteikusi arī konditorei, proti, ka nav apmierināta ar kūkas izskatu. Un tās radītāja atzinusi savus trūkumus: "Es atzīstu, ka tās pagatavošana patiesībā bija daudz grūtāka, nekā es sākotnēji domāju."

@khrissyjoe1 #firstbirthday #fairycake #cake #cakedecorating #cakedesign #cakehorror #cakehorrorstory #foryoupage ♬ original sound - Khrissyjoe1


Komentāros cilvēki lielākoties pauž atbalstu Krisijai, taču daži norādīja, ka viņas cerības bija pārāk augstas par 200 dolāru vērtu kūku.

"Izskatās kā plastilīns," komentēja kāds "TikTok"lietotājs.

"Es būtu domājusi, ka mani izjoko! Meklētu slēpto kameru!" rakstīja cits.

"Noskaidro, vai nav kāda vecmeitu ballīte, kurai vari to noziedot," jokoja kāds lietotājs, atsaucoties uz kūkas formas līdzību ar dzimumlocekli.

Pēc tam, kad vairāki komentētāji Krisijai jautāja, kā kūkai vajadzēja izskatīties, viņa dalījās ar kūkas iedvesmas attēlu īsā "TikTok" ierakstā, kas ieguva 1,5 miljonus skatījumu. Videoklipā viņa demonstrē sarežģīti dekorētu kūku, ko atradusi "Pinterest" ar nosaukumu "Pasaku kūka ar cukura ziediem".

"Tikai 200 dolāriem vajadzēja būt kā sarkanajam karogam," komentēja kāds cilvēks.

"Kā kūku dekorētāja varu teikt, ka iedvesmas kūka maksātu 800 dolāru," rakstīja kāda konditore.

Vēl kāds komentārs izskanēja šādi: "Šīs ir klasiskās klientu cerības pret klienta budžetu."

"Pinterest" iedvesmas kūka maksāja ap 300 dolāriem


Iedvesmas kūku pagatavoja Teksasas konditore Dena Rīda no "Dena’s Sweetly Unique Cakes", kurai tika lūgts sniegt komentāru par patiesajām kūkas izmaksām. Kā viņa lēš, pašas radītā torte izmaksāja nedaudz vairāk par 300 dolāriem.

"Es būtu samaksājusi 500 dolāru par kūku," portālam "Today.com" teica Krisija. Vēlāk viņa ievietoja atjauninājumu "TikTok", atklājot, ka viņai tika atmaksāta puse no kūkas izmaksām – 100 dolāri.

"Mēs to pat neēdām. Tajā bija mati," viņa papildina sacīto. Bet, neskatoties uz to, ka Krisija un viņas ģimene nevarēja baudīt kūku, viņai ļoti patika interneta reakcija uz to: "Komentāri lielākoties ir bijuši smieklīgi. Godīgi sakot, es nevaru sagaidīt, kad mana mazmeita būs pietiekami liela, lai paskatītos uz šo un teiktu: "Ak, ak, tev patiešām neizdevās!""

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!