Foto: Privātais arhīvs

Šis gads Talsu novadā sācies ar diviem veiksmes pilniem stāstiem, kur iedzīvotāju ieinteresētība un rūpes, nepadodoties vairāku dienu garumā, no nosalšanas paglāba divus no mājām noklīdušus suņukus. Par vienu – Čapīti – stāsts jau zināms (to izlasīsi šeit), bet šoreiz "Delfi" sazinājās ar brīvprātīgo, labdarības grupas "Cerība, ticība labajam" veidotāju Mārīti Priedi, lai uzzinātu, kā tad pēc sešas dienas ilgās meklēšanas, kad cerības jau bija zudušas, suņu puika Boņuks tomēr atradās.

17. janvāra pievakarē Talsu novada Stendes pusē autoavārijā cieta Antra, kurai līdzi mašīnā bija arī mazais suņu puika Boņuks. Viņš notikuma vietā no izbīļa aizmuka. Lai gan saimniece sākotnēji viņu mēģinājusi saviem spēkiem noķert, suņuks tomēr diezgan veikli paspējis noklīst kādā privātmāju rajonā. Un, tāpat kā ar nu jau slaveno Čapīti, arī šoreiz, Boņuka meklēšanas laikā, Talsu novada iedzīvotāji nepalika vienaldzīgi un sekoja līdzi viņa dzīvesstāstam.

Kad jau šķietami cerības bija zudušas, ņemot vērā drēgnos laikapstākļus, Antra sociālajos medijos izsludināja 400 eiro atalgojumu, ja sunītis tomēr tiks atrasts. Todien viņa rakstīja: "Ļoti ticu brīnumam. Skaidrs, ka sunītis ārā neizdzīvos. Ja redzat, lūdzu, paņemiet siltumā! Un, lūdzu, lūdzu, dodiet ziņu! Vienīgā iespēja, ka sunītis ir dzīvs, ja kāds viņu ir paņēmis pie sevis."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!