Foto: Publicitātes foto
Dikāna diēta jeb gaļēdāju diēta, kā to mēdz dēvēt, ir populārs novājēšanas veids, kuru atzīst un izmanto visā pasaulē. Dr. Pjērs Dikāns, konkrētās novājēšanas metodes radītājs, tās izstrādāšanai veltījis ilgus gadus, un nu klajā nākusi viena no viņa grāmatām ar diētas specifikai piemērotu recepšu apkopojumu, informē izdevēji.

Dikāna diētas pamatā ir unikāla četru posmu programma. Divi posmi veltīti svara samazināšanai un divi – tā stabilizēšanai. Diētas pamatprincipi ir aprakstīti grāmatā – bestsellerā "Dikāna diēta".

Kā sola autors, šo diētu ievērot ir viegli un tā ir ļoti piemērota gardēžiem un gaļas ēdienu cienītājiem.

Grāmatā Dikāns piedāvā 350 recepšu izmantošanai diētas svarīgāko – svara samazināšanas – posmu laikā. Grāmatā ir iekļautas ēdienu idejas gan proteīnu jeb uzbrukuma fāzei, gan arī ļoti daudzas receptes, lai "nenoietu no ceļa" kruīza fāzes laikā, kad diētā drīkst iekļaut dārzeņus.

Grāmatā apkopotās receptes ir vienkārši un ātri pagatavojamas, turklāt ēdieni ir sātīgi un gardi. Arī prasīgākās garšas kārpiņas izjutīs franču virtuves vilinošo spēku, un, ieraugot kā svari rāda arvien mazākus ciparus, radīsies arvien lielāka motivācija piedomāt pie ēdienu kombinēšanas, sola Dikāns.

No franču valodas tulkojusi Marta Aiše.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!