Foto: Shutterstock
Ziema ļoti bieži ir laiks, kad cilvēki vairāk ēd un mazāk kustas, jo iziet ārā pastaigāt nav ne tik viegli, ne tik patīkami kā vasarā. Turklāt aukstos un tumšos vakaros tā vien gribas ieritināties segā, iedzert kakao un apēst kādu našķi. Ja vēlies saglabāt veselību un uzturēt sevi formā, šīm sajūtām nevajadzētu ļauties. Turklāt ziemā var izkustēties arī ārpus sporta zāles. Tiesa, tas jādara uzmanīgi.

Piedāvājam ieskatīties "Viņa" rakstu krājumā, kas sniegs padomus veselīgām aktivitātēm ziemā un sevis pasargāšanai no aukstuma, dodoties skriet vai veicot citas aktivitātes. Iespējams, ka ziema ir laiks, kad tava māja var vienmēr būt lieliskā stāvoklī, jo tās uzkopšana ir viena no aktivitātēm, kas var palīdzēt sadedzināt kalorijas. Arī ļaušanās iepirkšanās trakumam atlaižu laikā var sniegt tavam ķermenim nepieciešamās kustības. Vairāk lasi šajā rakstā.

Tāpat arī izkustēšanās svaigā gaisā, piemēram, pastaigas, nūjošana, slēpošana vai skriešana tev nāks par labu. Tikai atceries, ka aukstā laikā ir ļoti būtiski atbilstoši saģērbties. Ir svarīgi nenosalt, kā arī izvairīties no izmirkšanas sviedros.

Ieskaties šajos rakstos un smelies iedvesmu, tur arī atradīsi noderīgus ieteikumus, kas palīdzēs ziemā būt aktīvākai un nenodarīt sev pāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!