Nevienam nav noslēpums, ka visas slimības rodas galvā, bet pēdējos gados tiek popularizēts mīts, ka arī nabadzība rodas galvā un visus sliktos notikumus, kas ar mums notiek, vai nu mēs paši piesaucam, vai arī tā ir mūsu karmas attīrīšanās, iepriekšējās dzīves nopelns vai kas tamlīdzīgs. Vārdu sakot, viss ir mūsu pašu rokās – gan mūsu laime, gan finansiālais stāvoklis un emocionālā labsajūta.

Atceros, ka vidusskolas laikos ļoti populāra bija grāmata "Atslēga", kurā mācīja, ka ar domu spēku iespējams panākt visu, ko vien tu vēlies. Vēl arī Paulu Koelju, kurš apgalvoja, ka vajag tikai kaut ko ļoti vēlēties un visa pasaule sadosies rokās, lai tev palīdzētu. Cik skaisti, vai ne? Nevajag mērķtiecīgi iet uz savu plānu, nevajag mācīties, apgūt jaunas zināšanas, strādāt 12 stundas dienā, smaidīt cilvēkiem, kas tev riebjas, un kāpt pa karjeras kāpnēm, pietiek vien ar zvilnēšanu dīvānā un kolāžu lipināšanu, iztēlojoties savu ideālo dzīvi un sava vēlmju saraksta augšupielādēšanu kosmosā.

Ir pienākusi diena, kad arī es beidzot vēlos kaut ko palūgt kosmosam. Jau mēnesi cenšos sevi piespiest uzrakstīt kursadarbu, bet ziniet – nav motivācijas. Astoņas stundas, kas diendienā tiek pavadītas pie datora, un cienījamais 32 gadu vecums (šī vēl ir pieklājīga versija, jo mans pusaugu brāļadēls nosauca mani par sievieti gados) liek par sevi manīt, un vakaros es sāku "YouTube" meklēt vingrojumus, kas paredzēti sāpošām mugurām un tirpstošām kājām, tāpēc nedēļu nogalēs nespēju sevi piespiest ieslēgt datoru un turpināt savu sēdošo dzīvesveidu. Protams, protams, es varētu Visumam palūgt citu darbu, bet man patīk manējais, tāpēc nolēmu darbu likt mierā un sākt manifestēt un "sačenalot" ar Visumu, nododot ziņu, ka 2022. gada 30. novembrī man vajag gatavu kursadarbu. Un jūs nedomājiet, es neesmu nekāda iesācēja šajā jomā, pirms diviem gadiem pieteicos uz bezmaksas "Mindset" (prāta stāvoklis) pie viena no populārākajiem Latvijas koučiem un divu stundu laikā ieguvu pietiekami daudz informācijas, lai saprastu, ka pie tā, ka es šobrīd nedzīvoju Bali un kokteiļa vietā dzeru jau trešo kafiju savā dzīvojamajā istabā, esmu vainīga tikai un vienīgi es pati ar savu nabagu domāšanu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!