Foto: Shutterstock

Vasara tuvojas ar joni - tas redzams gan dabā, gan arī paši jūtam spēku pieplūdumu. Šis ir īstais laiks, lai uzsāktu vingrot. Lūk, trīs vingrojumi, ko ikviens pirms gulētiešanas vai pēc pamošanās, var izpildīt mājās, lai uzlabotu fizisko formu un izskatu.

1. Nogulies zemē uz muguras, pacel taisnas kājas gaisā un nedaudz atrauj no zemes arī plecu daļu. Turot ķermeni šādā pozīcijā, 70 reizes ātri kustini taisnas rokas uz augšu un leju ar nelielu amplitūdu. Ja tas šķiet pārāk viegli, turi kājas 45 grādu leņķī attiecībā pret grīdu. Ja tas ir par grūtu, izpildi vingrojumu ar saliktām kājām.

Foto: Shutterstock

2. Apgulies uz zemes, taisnas kājas nedaudz pacel no zemes, tāpat arī plecu daļu atvirzi no grīdas. Atrodoties šādā pozā, izapļo taisnas rokas - 10 reizes uz priekšu un 10 uz aizmuguri.

Foto: Shutterstock

3. Apgulies uz vēdera, un vienlaicīgi pacel taisnas rokas un kājas, paturi un lēni nolaid. Izpildi vingrojumu 15 reizes. Ja tas ir par grūtu vai nepatīk, vari apgulties uz vēdera, ar rokām saņem kāju pirkstgalus un, noturot šadu pozu, izskaitīt līdz 20. (Kā attēlā) Izpildi vingrojumu trīs reizes.

Iedvesmai, kā vingrot, lai uzlabotu izskatu un veselību pirms pludmales sezonas, noskaties arī šo video:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!