Foto: Shutterstock
Doma par sportošanu gana daudziem uzdzen nepatīkamus drebuļus, jo asociējas ar intensīvu svīšanu skaļā sporta zālē, kura piepildīta svešiniekiem. Savukārt sportošana ārā nozīmē, ka "jāiemīl" un jāizbauda visas dabas parādības – kā lietus, tā vējš, sniegs un arī kārtīgs "cepiens" vasaras karstuma viļņos. Vai ir iespējams zaudēt svaru un gūt citas sportošanas priekšrocības, bet tai pašā laikā neizkāpt ārpus savas komforta zonas?

Šādu sportošanu realizē influencere Hopa Cukerbrova no Teksasas. Viņa savos "TikTok" videoklipos, kuri guvuši pat 34 miljonus "patīk", itin bieži redzama uz skrejceļa sporta trenažiera, kas novietots viesistabā. Sporta tērps tiek aizvietots ar pidžamu vai halātu, bet istaba izdekorēta ar Ziemassvētku lampiņām, sadegtām svecēm, bet Hopas rokās vingrošanas laikā atrodas kafijas krūze.

@hope_zuckerbrow cozy cardio club 4ever💗 #foryou #cardio #weightloss #workout #cozy #cozyathome #walkingpad ♬ hospital beach - Cottonwood Firing Squad


Arī Hopa iepriekš bija ievērojusi stingru treniņu plānu, kuru izpildīja sporta zālē, paciešot skaļo mūziku, lai zaudētu 45 kilogramus. Kad puse no zaudētā svara atkal atgriezās, viņa vairs nevēlējās atgriezties pie intensīvā režīma, lai sasniegtu mērķi.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!