Šobrīd ir pats skaistākais vasaras pilnbrieds, kad vienlaicīgi pļavās, dobēs zied magones, margrietiņas, lupīnas, rudzupuķes, puķuzirnīši, peonijas, tirgū pārdod elegantus pušķīšus, no kuriem pat grūti izvēlēties vienu. Smelies idejas no šiem iedvesmojošajiem attēliem, kā vasaras pļavu noskaņu atvilināt uz mājām.

Vasarā nudien puķu izvēle ir tik bagātīga, ka var teju katru trešo dienu mainīt noskaņu. Interesantākam noformējumam izvēlies netradicionālus traukus un puķu salikumus, piemēram, margrietiņu pušķi likt tējkannā, bet kādas elegantas dārza puķes papildināt ar zaļumiem, piemēram, dillēm.

A photo posted by Petra ♡ (@zivotvzahrade.cz) on Jun 18, 2016 at 12:43pm PDT

Skaisto vasaras puķu pārbagātībā atliek vien atvēlēt vietu, kur tos mājās izkārtot. Ja neviena vāze nešķiet piemērota, izmanto burkas, spainīšus vai pat limonādes krūzes – vasaras puķes skaisti izskatīsies arī šādā noformējumā!

A photo posted by Janeathome (@janeathome.cz) on Jun 7, 2016 at 2:07am PDT

Ierasts kombinēt pušķī pārbaudītas vērtības, bet nevairies no kaut kā netradicionāla. Piemēram, necilie suņuburkšķi ļoti pateicīgi izskatīsies, tāpat papardes lieliski papildināt trauslās margrietiņas.

Ja burciņa nešķiet tik pievilcīga, apsien tai apkārt lina lentīti vai kādu striķīti, kas piestāvētu puķu noformējumam, un nemaz nevajadzēs meklēt speciālu vāzi.

Pat vienkāršākās limonādes glāzes un alus kausi būs gana labi trauki, lai tajos izkārtotu visdažādākās vasaras puķes.

A photo posted by @rikkedm on Jun 19, 2016 at 7:21am PDT

Ja vēlies gaidāmo svētku noformējumu sarūpēt ar kādu oriģinālu pārsteigumu, šī ideja būs pašā laikā. Kartupeļos iespraustie pļavas ziedi izskatās vairāk kā oriģināli, turklāt šis esot efektīvs veids, kā grieztos ziedus uzglabāt, un par to vērts pašam pārliecināties.

A photo posted by artisan Lisa (@artlisan) on Jun 14, 2016 at 4:55am PDT

Ļoti interesanti izskatīsies, ja puķu vāzei vai necilajai burkai apkārt salīmēsi smilgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!