Foto: Vida Press
Fakts, ka dzīvoklis atrodas Manhetenā, jau vien nereti raisa asociācijas ar šiku vidi. Un tā tas arī ir. Krāsu toņi, izmantotie materiāli, iekārtojums un stils kopumā veido harmonisku vidi ar diezgan šiku noskaņu.

Smalko mitekļu sludinājumos gozējas šis Manhetenā iekārtotais dzīvoklis, kura īpašniece ir neviens cits, kā "Viktorijas eņģelis", supermodele Andriana Lima. Neraugoties uz to, ka Ņujorkā īpašumu cenas kāpj, Adrianai savu superdzīvokli pārdot neizdodas jau vairākus gadus un viņa bijusi spiesta samazināt cenu. Supermodele no šī darījuma vēlas iegūt 4,85 miljonus ASV dolāru, iepriekšējā cena, par kuru neizdevās atrast pircēju, bija 5,5 miljoni ASV dolāru, norāda ''Architectural Digest''.

Foto: Vida Press

Vaicāsiet, par ko tad tiek prasīta šāda summa? Aptuveni 204 kvadrātmetru plašajā miteklī, no kura paveras skats uz Centrālparku, ir ne tikai iespēja izbaudīt daudzo telpu priekšrocības, ņemot vērā, ka šeit iekļautas divas guļamistabas un vannasistabas, kinozāle, vairākas atpūtas telpas, bet papildu tam var baudīt sporta zāles pakalpojumus turpat ēkā, kā arī baseinu un restorānu. Tā teikt, viss dažu soļu attālumā, neizejot no mājas.

Foto: Vida Press

Kas attiecas uz interjeru, dzīvoklis patiks skandināvu un minimālisma stila piekritējiem, jo lieku detaļu šeit nav. Balts fons ir visās istabās, izņemot vienu vannasistabu, kur vairāk dominē laškrāsa, taču kopumā toņos ieturēts atturīgums un lakonisms. Lai viss neizskatītos gaužām vienkārši, baltums vietām papildināts ar tumša koka klātbūtni, turklāt ne vien uz grīdas, bet arī sienām un pat griestiem. Viena no atpūtas telpām iekārtota gandrīz viscaur kokā. Tā kā sienas un mēbeles ir no viena materiāla, viss harmoniski saplūst, ļaujot izcelties vien atsevišķām detaļām, šajā gadījumā – dīvānam un kafijas galdiņam.

Iespaidīgas ir abas vannasistabas, kas ieskautas perfektā baltumā, savukārt viena no viesistabām iekārtota tā, ka galvenais akcents ir ainava aiz logiem, kur rasta arī iespēja ar teleskopu palūkoties tālāk pilsētas kņadas virzienā. Šo ekstru dēļ potenciālais dzīvokļa īpašnieks maksās iespaidīgo summu.

Foto no dzīvokļa:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!