Foto: Vida Press
Slavenību mājas allaž ir kā zem lupas – tiek vētīts to interjers, kā arī pirkšanas un pārdošanas cena. Šoreiz krietnu uzmanības devu izpelnījusies ASV prezidenta Donalda Trampa bērnības māja, kuru cilvēki nevēlas iegādāties, tāpēc tā nonāks izsolē.

Mazais Donalds šajā mājā ar ģimeni dzīvojis no dzimšanas līdz četru piecu gadu vecumam. Iespaidīgais piecu guļamistabu nams atrodas Kvīnsā, Ņujorkā, un to jau ilgu laiku mēģina pārdot.

vēstījām pirms trim gadiem, mājas nekustamā īpašuma cena bija aptuveni 1,2 miljoni ASV dolāru, bet šo gadu laikā īpašuma vērtība ir tikai augusi. "Business Insider" raksta, ka 2017. gadā māja tika pārdota par 2,14 miljoniem ASV dolāru, bet jau 2017. gada augustā tā ievietota naktsmītņu rezervēšanas uzņēmuma platformā "Airbnb" – viena nakts smalkajā mājā maksāja 725 ASV dolārus. Šogad māja atkal meklē jaunus saimniekus, turklāt tās vērtība krietni augusi, sasniedzot jau 2,9 miljonus ASV dolāru. Pircējs gan šim namam nav atradies, tāpēc Trampa bērnības māja atkal nonākusi zem izsoles āmura.

Uzņēmuma "Paramount Realty USA" īpašnieks Miša Haghani cer, ka 232 kvadrātmetrus plašo māju izdosies pārdot summā, kas svārstās no 2 miljoniem līdz 6 miljoniem ASV dolāru. "Mājas vērtība nav ķieģeļos un tās apmetumā, bet tā ir asociācija ar ASV prezidentu Donaldu Trampu," skaidrojis "Paramount Realty USA" īpašnieks.

Trampa tēvs šo māju cēlis 1940. gadā, raksta portāls "Mansionglobal". Mājā ir kamīns, pagalms, automašīnu novietne septiņiem spēkratiem, kā arī viss sadzīvei nepieciešamais.

Foto ieskats Donalda Trampa dzimtajās mājās:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!