Foto: Shutterstock
Tā kā pašlaik visi Latvijas iedzīvotāji ir mudināti pavadīt laiku savās mājās un pašizolēties – var ķerties klāt mājokļa labiekārtošanas darbiem, lietu revīzijai un arī tīrīšanai. "Tava Māja" šoreiz iepazīstina ar interjera tendencēm un lietām, kurām var teikt ardievas, jo tās kļuvušas vecmodīgas.

Arī mājokļa interjerā mode mainās – gluži kā apģērbu mode. Kas mums savulaik šķita stilīgs un iederīgs, tas pēc kāda laika ir novecojis. Māja alkst pēc jaunām mēbelēm, sienu apdares vai, iespējams, pat jaunas sadzīves tehnikas.

"Tava Māja" ir sarūpējusi rakstu kolekciju, kurā varēsi izlasīt noderīgu informāciju par mājokļa tendencēm un lietām, kas palikušas vecmodīgas. Savu viedokli sniedz arī interjera dizainere Anita Lūse, kas visiem arī atgādina – galvenais interjerā, līdzīgi kā modē, saprast, kas uzrunā un patīk pašam, jo tendences mainās ik pēc pāris mēnešiem, bet stils ir tas, kas katram cilvēkam ir personisks un autentisks. "Ja tomēr kāds no "neaktuālajiem" elementiem un piegājieniem šķiet sirdij tuvs, no tā nevajag atteikties modes vārdā," norāda interjera dizainere.

Varbūt pavasaris ir īstais laiks, lai savās mājās ienestu jaunas vēsmas, kā arī atbrīvotos no visa liekā un vecā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!