Foto: Kinnisvara24.ee / Kurg&Korsten

"Sapņu namiņš," – šādi piemīlīgo mājokli Tallinas nomalē Petri raksturo kaimiņzemes portāls "Delfi Dekor", kurš aizved virtuālā ekskursijā uz gaišo namu, kurā ir 10 istabas, četras terases un divi balkoni.

Kā liecina informācija nekustamo īpašumu portālā "Kinnisvara24ee," divstāvīgā māja kopumā ir 388,9 kvadrātmetrus liela, un tai ir arī savs zemes pleķītis ar trim saimniecības ēkām. Turklāt viss komplekss ir ieturēts vienā stilā – kādas krāsas dominē uz ēku fasādes, tādas arī valda iekštelpās. "Delfi Dekor" vēsta, ka interjerā ļoti daudz izmantoti tieši pasteļtoņi un koks, kas šo mājokli padara īpaši mājīgu.

Šis mājoklis nudien ir pārdomāti iekārtots, un to var aplūkot arī bildēs. Antīkās mēbeles lieliski "sadzīvo" ar jaunajām, turklāt pārdomāti izvēlēti arī dažādi interjera priekšmeti un tekstilijas – sākot ar spilveniem un līdz pat uzglabāšanas kārbām. Savukārt gaišās krāsas telpu nepadara smagnēju, bet gan rada vieglumu, kā arī priekšstatu, ka tās ir vizuāli lielākas.

Visai iespaidīga mēbele ir mājokļa ēdamzālē, kur centrālais elements ir lielais galds, kuram apkārt var sasēsties vismaz 18 cilvēki. Savukārt virtuves iekārta, kā raksta "Delfi Dekor", ir izgatavota pēc īpaša pasūtījuma, turklāt tai ir arī tā sauktā "virtuves saliņa", kas kalpo kā labs palīgs virtuvē. Taču šī nav vienīgā virtuve šajā mājoklī, jo, kā izrādās, īpašumam ir arī vasaras virtuve ar plašu terasi, kurā uzreiz var baudīt gardumus.

Tāpat īpašuma teritorijā ir namiņš bērniem, kā arī ļoti mūsdienīga siltumnīca.

Galerijā zemāk vari doties virtuālā ekskursijā pa plašo namu un tā dārzu, un, iespējams, ieraudzīt tajā kādu noderīgu interjera risinājumu savam mājoklim!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!