Foto: Shutterstock
Neatņemama vasaras sastāvdaļa ir ūdens prieku baudīšana ne tikai upēs, dīķos, ezeros vai jūrā, bet arī ūdens kublos, kas tautā saukti arī par kubuliem un koka baļļām. Vasarās kubls kļūs par ballītes pieprasītāko objektu, bet ziemā tā ir īpaša ekstra, kad, gremdējoties siltajā ūdenī, var baudīt pasakainu atpūtu.

Kubli tiek izmantoti kā atpūtas vieta – vasarā tajos var atvēsināties pēc pirts apmeklējuma, savukārt ziemā var baudīt mērcēšanos siltā ūdenī. Kublu priekus var baudīt ne tikai viesu namos, kur tie novietoti uz kārtīgas pamatnes, bet arī jebkurā vietā Latvijā, kaut vai pļavas vidū, jūras krastā vai meža biezoknī! Mobilie kubli uz riteņiem ir lieliska alternatīva, ja nav vēlmes maksāt tūkstošus par savu koka kublu.

Portālu "Māja & Dārzs" par ūdens kubliem raksta turpinājumā konsultē SIA "Eko Solis" pārstāvis Artūrs Pauļukevičs un SIA "Vud" pārstāvis Emīls Tīsiņš. Tāpat pieredzē dalījās divas kublu saimnieces, kurām ir ne tikai klasiskais koka kubls, bet arī koka kubls ar stiklšķiedras oderējumu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!