Foto: DELFI.EE/ KINNISVARA24 / OLEG PIMENOV

Mājokļu sludinājumos varam ieraudzīt dažādas pērles, un par vienu šādu dzīvokli raksta arī kaimiņzemes portāls "Delfi.ee". Tallinā ir ļoti kompakts dzīvoklis ar visai neparastu virtuvi – tajā ir gan dīvāns, gan gulta.

Savulaik jau vēstījām par kādu stilīgu mājokli Daugavas stadiona apkaimē, kas pieķer uzmanību ar savu neparasto vienkāršību. Tur vanna atrodas virtuvē, ne vannasistabā. Arī dzīvoklī Tallinā dīvāns un gulta novietota...virtuvē!

Kā vēsta kaimiņzemes portāla "Delfi.ee" sadaļa "Moodnekodu", atsaucoties uz nekustamo īpašumu kompāniju "Kinnisvara24.ee", šis ir vienistabas dzīvoklis, kurš atrodas vēsturiskā ēkā – šeit savulaik bijusi mašīnu rūpnīca. Kā raksta portāls, 27 kvadrātmetrus nelielajā vienistabas dzīvoklī ir moderni risinājumi, turklāt tas ir aprīkots ar visu sadzīvei nepieciešamo. Vienistabas dzīvoklī ir gan virtuve, gan vannasistaba, televizors, dīvāns, gulta, u.c.

Dzīvoklī valda gaišie toņi, tajā ir ozolkoka parkets, gaumīgi gaismas ķermeņi un pieskaņotas tekstilijas. Mazs, bet omulīgs dzīvoklis, kurā viss ir teju rokas stiepiena attālumā.

Kā izskatās kompaktajā dzīvoklī, lūko galerijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!