Foto: Publicitātes foto

No 1. maija Ventspils Piedzīvojumu parks ir uzsācis sezonu, savukārt Tūrisma un velobraukšanas sezonas atklāšanas pasākumā 16.maijā tiks atklātas arī trīs jaunas atrakcijas: Rotaļu namiņš, gumijlekšanas batuti un kameršļūkšanas trase.

Viena no jaunajām atrakcijām Rotaļu namiņš paredzēts mazākajiem bērniem līdz septiņu gadu vecumam. Tajā bērni varēšot rāpties pa dažādiem šķēršļiem un trepēm, slidināties pa slīdreni un rotaļāties bumbu baseinā, pastāstīja Rolands Gorškovs, parka pārstāvis. 

Foto: Publicitātes foto

Divi jaunie gumijlekšanas batuti jeb bandžo atšķirībā no jau esošajiem gumijlekšanas batutiem būs paredzēti mazākiem bērniem un jauniešiem, batuts ir kompakts un lēkšanas augstums ir zemāks nekā esošajiem. Jaunajos gumijlekšanas batutos varēs izklaidēties bērni no trīs gadu vecuma. 

No jauna ir iegādāta arī kameršļūkšanas trase, jo vecā jau bija nolietojusies un neslīdēja, stāsta Gorševskis. Jaunā kameršļūkšanas trase esot izgatavota Itālijā, bet tās garums saglabāts tāds pats kā vecajai, tomēr pēc konfigurācijas trase būšot ātrāka.
Šos jaunos izklaides objektos svinīgi atklās kopā ar Tūrisma un velo sezonu 16. maijā. 

Kopumā šovasar Piedzīvojumu parkā pieejamas vairāk nekā 20 dažādas atrakcijas. Sīkāka informācija par parku: www.piedzivojumuparks.lv.

Piedzīvojumu parks strādā maijā, septembrī un oktobrī: darba dienās no plkst. 15.00 līdz 20.00, sestdienās, svētdienās, svētku dienās no plkst. 12.00 līdz 20.00, bet jūnijā, jūlijā un augustā visas dienas no plkst. 11.00 līdz 22.00.

Vairāk par to, ko apskatīt Venspilī un tās apkaimē.

http://wordpress-hosting.me

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!