Foto: Shutterstock

Ja domā, kā saplānot atlikušās brīvdienas, turklāt ir vēlēšanās nedaudz izrauties no ikdienas, lec auto un izbaudi tuvējo kaimiņzemju vilinājumu. Tā kā pavisam nesen "Tūrisma Gids" iepazīstināja ar Igaunijas piedāvājumu, šoreiz vairāk par to, ko iespējams apskatīt Lietuvā.

Posies uz Lietuvas galvaspilsētu Viļņu, lai apskatītu Užupes Republiku, kas tiek dēvēta par Viļņas sirdi, kā arī apskati Austras vārtus vai izzini Viļņas botānisko dārzu. Arī Kauņa ar savu vēsturisko šarmu, mākslas muzeju un pili ir vieta, kur nekad nebūs garlaicīgi. Savukārt Palanga, Klaipēda un Kuršu kāpa ar Nidu būs kas pavisam cits – nedaudz vieglāks un bezrūpīgāks. Varbūt vēlies atpūsties visai neierastā veidā? Tad jāsteidz uz dzintara pirti, kas tika atklāta pagājušā gada izskaņā un tāda ir pirmā visā pasaulē. Savukārt, ja vēlies vairāk pabūt pie dabas, izcila vieta būs Lietuvas garākās purva laipas apciemojums, kas, starp citu, atrodas tepat, pierobežā.

Ja esi nolēmis par labu atpūtai šajā kaimiņzemē, idejas, kā pavadīt laiku, netrūks. Izpēti savas iespējas un meties mazajā piedzīvojumā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!