Foto: Shutterstock
Mazliet prieka, mazliet skumju. Lai arī kādas emocijas pārņemtu, apciemojot šo atrakciju parku Filipīnās, viens ir skaidrs – šī vieta piesaista.

Pilnībā pamestais atrakciju parks, ko plašāk pazīst pēc nosaukuma "Fantasy World" jeb Fantāziju pasaule, nekad nedzirdēja bērnu smieklus, jo tā arī netika atklāts. Diemžēl atrakciju parka būvniecības laikā aptrūkās līdzekļu, līdz galam nepabeidzot darbus pie cerētā Disnejlendas konkurenta.

Parks pārsteidz ar ievērojamām būvēm, karuseļiem un dažādām atrakcijām, kas nedarbojas, tomēr priecē ar savām krāsām. Un, lai arī nav iespējams izbaudīt galvu reibinošas izpriecas, kā teikts "Culture Trip", par simbolisku samaksu iespējams pastaigāt pa parka teritoriju un izpētīt šo savdabīgo vietu. Tieši savdabīgo celtņu dēļ šī vieta iemantojusi to tūristu sirdis, kuri alkst pēc neparastām fotogrāfijām.


Ja šādas vietas tev šķiet saistošas, tad noteikti vērts iepazīties arī ar šiem zosādu uzdzenošajiem atrakciju parkiem, kas vairs nedarbojas. Savukārt turpinājumā piedāvājam nelielu ieskatu Filipīnu pamestajā prieka oāzē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!