Foto: Publicitātes foto

Priekšā skolēnu brīvdienas, bet nekas nav ieplānots? Nebēdā! Piedāvājam tepat Baltijā pieejamas izklaides iespējas lieliem un maziem, kuras var apmeklēt arī vienas dienas ietvaros. Vēzēt spārnus virs Alpu kalniem, iegrimt dziļi okeāna dzīlēs, lai atklātu zudušo Atlantīdu, vai lavierēt pa kanjonu slepenā misijā... Izklausās pēc varena piedzīvojuma, vai ne?

Daudzi tematiskie un izklaides parki šobrīd ir slēgti (piemēram, Lotes zemes tematiskais parks, rotaļu zeme Vudila) un gatavojas uzņemt interesentus ziemas sezonā, bet arī bez tiem ir gana interesants piedāvājums, kuru izbaudīt ar bērniem nepastāvīgajos rudens laikapstākļos.

Igaunija

Atklājumu rūpnīca "Proto" Tallinā ir vieta, kur atdzīvojas vēsture, tāpēc patiks visiem pētniekiem un piedzīvojumu meklētājiem. Vieta ierīkota bijušajā slepenajā zemūdeņu rūpnīcā, iedvesmojoties no rakstnieka Žila Verna fantāzijas pasaules un piedāvājot aizraujošas un izglītojošas aktivitātes laikā un telpā caur pagājušā gadsimta zinātnieku iztēles skatpunktu. Šeit var iepazīt diženus izgudrojumus, vadīt tvaika lokomotīvi vai gaisa balonu (kurš paliek neredzams!), pat pastaigāt okeāna dzīlēs, lai iepazītu Atlantīdu, un lidot virs industriālas pilsētas ar velosipēdu. Vēsturisko izgudrojumu prototipi papildināti ar virtuālās realitātes un interaktīvām atrakcijām, kas būs saistošas gan lieliem, gan maziem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!