Foto: Shutterstock
Bērnu kopšanas atvaļinājums, iedvesmojoši pieredzējušu ceļotāju stāsti, trīs aktīvi bērni un – laikam vispirmām kārtām – mūsu pašu bezgalīgā zinātkāre un vēlme iepazīt pasauli – tieši tas mūs iedrošināja pērn doties ilgstošā ģimenes ceļojumā uz tālo Jaunzēlandi.

Sākotnēji gribēju lidot atpūsties uz Taizemi, bet vīrs baidījās, ka tur būs par karstu. Viņš ieteica Portugāli, bet mani šis galamērķis ne īpaši iedvesmoja. Tā, izejot cauri visiem iespējamiem variantiem, nonācām pie negaidīta kompromisa – Jaunzēlande! Taču mēs turp nedevāmies divatā, bet kopā ar mūsu trim dēliem – Džonatanu (7 gadi), Jāgupu (4 gadi) un Olli (1 gads 10 mēneši).

Taisnā līnijā attālums no Igaunijas līdz Jaunzēlandei ir vairāk nekā 17 000 kilometru, laika starpība – 11 stundas. Nolēmām braukt mierīgā tempā, ar pieturām Singapūrā, Indonēzijā un Austrālijā, lai pamazām pierastu pie laika starpības. Katra pieturvieta būtu pelnījusi uzmanību, taču šis stāsts ir par Jaunzēlandi. Tāpēc izlaidīsim pirmās divas mūsu lidojumu un tranzīta pieturu nedēļas un sāksim ar brīdi, kad visa mūsu ģimene nolaidās Kvīnstaunas lidostā Jaunzēlandes Dienvidsalā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!