Foto: Shutterstock
16. martā vārda dienu svin Guntis, Guntars un Guntris, daudz laimes! Kā zināms, vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot gaviļniekus, stāstām, ko viņiem dod šie vārdi.

Guntis (1)

Vārds pastiprina vīrietī sievišķo enerģiju. vēlmi dominēt, svarīgi būt pirmajam. Labi saprotas ar pretējo dzimumu. Vārds akcentē mārķtiecību, direktora dotības, palīdz virzīties pa karjeras kāpnēm. Izteikts ego, vārds iedod iespēju dzīvē tikt pamanītam un piedod atbildības sajūtu, kā arī nostiprina fizisko veselību.

Guntars (5)

Vārdam piemīt spēcīga enerģētika, tas pastiprina vīrietī sievišķo enerģiju, dod iespēju saprasties ar pretējo dzimumu, padara viņu ļoti jūtīgu un juteklisku, arī aktivizē analītisko domāšanu un pastiprina radošās īpašības. Guntars ir zinātkārs un daudzpusīgs, vārds viņam palīdz pelnīt.
Ātri nogurst nervu sistēma, jo vārds pastiprina izjūtas. Vārda nēsātājam svarīgi nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm.

Guntris (8)

Vārds patiprina vīrietī vīrišķo enerģiju, padara viņu vīrišķīgāku un spēcīgāku, aktivizē vēlmi pēc iespējas ātrāk sasniegt mērķi, pastiprina fizisko veselību, akcentē loģiku, veicina atbildības sajūtu, bet vienlaikus izceļ spītīgumu, vēlmi dominēt vai par katru cenu panākt savu. Guntra vārds nēsētājam dzīvē palīdz saniegt virsotnes.

NB! Šie numeroloģiskie skaidrojumi apraksta konkrētu vārdu atbilstoši tā vibrācijām – neatkarīgi no vārda nēsātāja. Par numeroloģiju un vārda ietekmi uz cilvēku vairāk lasi šajā rakstā.

Analīzi veikusi numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere, e-pasts: ineta@inremo.lv, www.numerologija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!