Foto: DELFI
13. maijā vārda dienu svin Irēna, Irīna, Ira un Iraīda. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārdu numeroloģiskā vibrācija?

Irēna (5)

Sievišķās enerģijas vārds ar sargeņģeli. Irēnai ir spēcīga savienība ar Kosmosu, viņa ir radoša, atšķirīga no citiem, veiksmīga, īpaši jūtīga, ļoti atbildīga pret darbu, mērķtiecīga, spītīga, ar labu intuīciju un intelektu. Ļoti laba sarunu biedre. Vārda vibrācija ietekmē nervu sistēmu. Koša sieviete, kas patīk pretējam dzimumam.

Irīna (2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar sievišķīgu vibrāciju. Irīna ir sievišķīga un maiga, jūtīga, atbildīga, radoša, patīkama sarunu biedre. Vārds stabilizē, rada pozitīvismu un padara spēcīgāku intuīciju. Vārdā ir sargeņģelis.

Ira (3)

Sievišķās enerģijas vārds sievišķīgai sievietei. Tas palielina dzīves enerģiju. Ira ir aktīva, atbildīga, zinoša, pozitīva, radoša, lietišķa, jūtīga, stabili stāv uz zemes. Vārdā ir arī sargeņģelis.

Iraīda (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Iraīda ir vispusīga, saimnieciska, izturīga, ar biezu ādu, labu intuīciju un divkāršu loģiku. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!