Lauris Reiniks intervijā atklāj, kāpēc nepārvācas pavisam uz dzīvi Amerikā, uz savām otrajām mājām, un kāpēc uzskata, ka Eiropā ir lielākas iespējas nekā Amerikā.

Pilno interviju ar Lauri Reiniku varēs redzēt "360TV" raidījumā 23. maijā pulksten 21.

Lai gan Laurim Amerikā ir gan pieraksta adrese, gan vadītāja apliecība, pavisam uz dzīvi Amerikā viņš pagaidām nepārvācas. "Darbs jau man ir šeit, strādāju arī es šeit. Un uzskatu, ka Eiropa ir lielāka iespēju zeme, lai gan priekš daudziem Amerika skaitās lielo iespēju zeme," skaidro Lauris.
Turklāt viņam tuvāka esot tieši Kalifornija, Losandželosa nevis visa Amerika. Tā barojot viņa dvēseli un ļaujot elpot. Lauri iedvesmo kalni, okeāns, cilvēku dažādība un atvērtība, kas sastopama Kalifornijā. Ja Lauris ir pārāk ilgi uzturējies Latvijā, it īpaši rudens un ziemas mēnešos, viņu nomāc apkārtējo latviešu "gruzons", un ir nepieciešams izrauties.

"Man tur tiešām ir kā otrās mājas. Amerikas latviešu skolas direktore Nora Mičule man un daudziem citiem ir kā otrā mamma. Esmu mācījies trīs dažādās aktiermeistarības skolā. Es apvienoju patīkamo ar lietderīgo," par izglītošanos Amerikā stāsta Lauris.

Pirmo reizi Lauris uz Ameriku mācīties aktiermeistarību aizbrauca 2008. gadā pēc uzvaras šovā "Dejo ar zvaigzni". Pirms tam viņa dzīvē doma par mācībām šajā sfērā bijusi pēc Jelgavas mūzikas koledžas absolvēšanas. Viņš bija stājies gan Latvijas Universitātes žurnālistos, gan arī Kultūras Akadēmijas aktieros, kur abos ticis budžeta grupās. Bet pēc krustmātes padoma: "Ej žurnālistos, jo jebkurš žurnālists ir labs aktieris, bet ne katrs aktieris ir labs žurnālists!" Lauris izšķīries par labu žurnālistiem, bet teātra būšana vienmēr palikusi viņam sirdī. Lauris stāsta: "Nenožēloju ne brīdi, ka es to izdarīju!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!