Foto: Shutterstock
Grūti būtu atrast cilvēku, kurš mūžā nav dzirdējis tādus vārdus kā noskaudums, nolādējums, lāsts. Daudzi pat nejūt, kā viņu pašsajūtā notikušas izmaiņas, kas var vēstīt pat nopietnām sekām. Iemesls tam – cilvēki vāji orientējas pašdiagnostikas jautājumos un nesaprot, ar ko īsti ir darīšana. Un nav jau arī viegli izsekot neredzamu spēku ietekmei!

Beidzamajos gados aug interese par ezotēriku, un aug arī ezotērikas un maģijas skolu skaits. Tajā pašā laikā vairums joprojām neņem vērā pasaules energoinformatīvo pusi. Cilvēkiem ar atvērtāku skatījumu tas dod priekšrocības, protams, ja viņi patiešām pārzina energoinformatīvās mijiedarbības tehnikas.

Mēs nemitīgi esam pakļauti svešai iedarbībai – apzinātai vai neapzinātai. Eksistē arī vesela "okulto pakalpojumu" industrija, kuras pārstāvju vidū ir gan šarlatāni, gan īsti speciālisti. Lielākoties šie speciālisti lieto savu, specifisku terminoloģiju. Es noņemšu tev smagu krustu, teiks čigāniete. Jums uzlikts dzimtas lāsts, to ir ļoti grūti noņemt, un šis pakalpojums maksās ļoti dārgi – šādi paziņojumi dzirdami maģijas salonos. Bet – vai viss tiešām ir tik baisi? Vai ļaudis bieži cieš no profesionālu magu darbībām? Vai šādai ietekmei var pretoties saviem spēkiem? Jebšu katrā ziņā jāvēršas pie dziednieka vai tantiņas-vārdotājas, kura noņems lāstu un izārstēs noskaudumu?

Aplūkosim maģiskās iedarbības veidus, kādiem cilvēks var tikt pakļauts. Ekstrasensi, magi un dziednieki, iedarbojoties uz cilvēku, pirmām kārtām aizskar viņa enerģētisko (ēterisko) ķermeni. Tāpēc, pirms aplūkot enerģētiskos bojājumus, vispirms jāpievēršas cilvēka enerģētiskajai struktūrai.

Ēteriskais ķermenis – kas tas tāds?

Foto: Shutterstock

Ēteriskais ķermenis ir sarežģīta struktūra, ko veido divas enerģijas plūsmas. Nereti tās dēvē par zemes un kosmosa enerģijām, dzirdēti arī tādi nosaukumi kā Iņ-Jan, Či, Ci, prāna, kundalīnī vai reiki. Tālākās energoinformatīvās attīstības skolā (TEIA), kuru es pārstāvu, zemes enerģiju sauc par augšupejošo plūsmu, bet kosmosa enerģiju – par lejupejošo.

Augšupejošā plūsma paaugstina mūsu emocionalitāti un fizisko aktivitāti, lejupejošā plūsma palīdz koncentrēties, un tai piemīt īpašība ietekmēt enerģētikas informatīvo komponenti. Abas plūsmas ēteriskajā ķermenī iziet cauri visām 7 čakrām, un cilvēks var iemācīties tās kontrolēt.

Cilvēka ēteriskais ķermenis sastāv no diviem slāņiem. Iekšējo slāni veido galvenokārt augšupejošās plūsmas enerģija. Ārējo slāni veido lejupejošā enerģija, un tas attāli atkārto fiziskā ķermeņa kontūras. Tieši šo slāni redz ekstrasensi! Patiesībā šos abus slāņus var sajust ikviens, pat ja viņam nav bijis saistības ar ekstrasensoriku. Turklāt – gan savējos, gan cita cilvēka, un ne tikai sajust – arī saskatīt! Tā ir visai noderīga māka, jo palīdz atpazīt dažādus energoinformatīvos bojājumus.

Minētie bojājumi pirmām kārtām atrodas ēteriskajā ķermenī. Tie atšķiras pēc spējas ietekmēt cilvēka dzīvi un veida, kādā iedarbojas uz viņa enerģētiku.

Nobrīnējums (ļaunā acs)

Foto: Shutterstock

Viens no izplatītākajiem (un visvieglāk noņemamajiem) energoinformatīvajiem bojājumiem ir nobrīnējums (tā dēvētā ļaunā acs). Tas ir upurim mērķēts enerģijas lādiņš, ar kuru mēs sastopamies biežāk, nekā mums šķiet: nelabvēlis var izmest frāzi "kāds jums veselīgs mazulis" – un sākas veselības problēmas, vai kāds nejauki paskatās uz mums tramvajā, un mūsu labā oma pazūd kā nebijusi. Tā ir nobrīnējuma klasika! Cilvēks, kam uzlikta ļaunā acs, ieiet sevī, jūtas sasaistīts vai jūt neizskaidrojamu trauksmi.

Ēteriskajā ķermenī nobrīnējums izskatās un sajūtas kā caurums. Ja cilvēks iemācās sajust savu enerģētiku, tad atbrīvoties no nobrīnējuma nav grūti – vienkārši jānolīdzina negludumi, un ļaunās acs sekas pazudīs.

Piesūcies vampīrs

Foto: Shutterstock

Vampīra "piesūceknis" parādās, kad cilvēks ar vājāku enerģētiku sāk vilkt enerģiju no cita cilvēka augšupejošās plūsmas. Viņš to var darīt neapzinoties! Rezultātā upurim rodas enerģijas noplūde saules pinuma rajonā, un izskatās pēc tāda kā žņaugs, kurš stiepjas pie vampīra.

Upuris sajūt fizisku vājumu, pārgurumu, viņam strauji pasliktinās oma.

Atkal jau jāteic – ja sajūti savu enerģētiku, atbrīvoties no vampīra piesūcekņa ir salīdzinoši viegli: tas jāatrauj no sevis un jāpadara blīvāks ēteriskā ķermeņa ārējais slānis saules pinuma rajonā.

Sveša programma

Foto: Shutterstock

Mijiedarbojoties ar citiem cilvēkiem, mēs varam iegūt tādu energoinformatīvo bojājumu kā programmēšana. Tas notiek, kad cita cilvēka lejupejošās plūsmas enerģija iekārtojas mūsu ēteriskajā ķermenī. Lejupejošajai plūsmai piemīt spēcīgs programmējošs efekts: iekļūstot mūsu enerģētikā, tā piespiež mūs darboties saskaņā ar svešām vēlmēm.

Lai atbrīvotos no svešas programmas, būtu jāpastiprina savas enerģētiskās plūsmas un šādā stāvoklī jāuzkavējas minūtes piecas.
Trīs uzskaitītie bojājumi var būt nejaušas un nemērķētas iedarbības rezultāts, taču neba tāpēc to ietekme ir maigāka. Turpmāk aplūkosim daudz nopietnākas lietas, kas var ne tikai cilvēka likteni izmainīt, bet arī to aizlaist postā.

Nolādējums

Foto: Shutterstock

Latviešu valodā tam atbilstoša apzīmējuma nav, biežāk dzirdēts tā nosaukums krievu valodā – "порча". Tā vienmēr ir apzināti mērķēta iedarbība – enerģētisks sablīvējums, kas sastāv no lejupejošās plūsmas enerģijas (negatīva, uz iznīcību mērķēta programma) un augšupejošās plūsmas enerģijas (negatīvas emocijas, agresija). Ēteriskajā ķermenī to var saskatīt aiz muguras vai pie pleca.

Upuri pastāvīgi moka neskaidra trauksme un bailes, galvā lien drūmas domas, pazūd veiksme un viss brūk un jūk. Lai tiktu vaļā no šīs nelaimes, nāksies "uzaugumu" no ēteriskā ķermeņa izraut kopā ar "gabaliņu" paša enerģētikas.

Lāsts

Foto: Shutterstock

Šis ir vissmagākais (bet arīdzan visretākais) energoinformatīvā bojājuma paveids. Pēc "uzbūves" tas līdzinās nolādējumam, tikai šī struktūra neatrodas vis ēteriskajā ķermenī, bet tiek piestiprināta ārpusē. Nolādēts cilvēks ir marionete, kuru virza uz pašiznīcināšanos, viņu gaida neveiksmju josla un galu galā – krahs...

Piebūrums (piesaiste)

Foto: Shutterstock

Šis ir diezgan izplatīts nolādējuma paveids. Atšķirībā no iepriekšējiem, piebūrums nerada veselības problēmas. Bīstamība ir citā – tas maina upura iekšējo pasauli un spiež viņu būt kopā ar pasūtītāju, un rezultātā cilvēks dzīvo "ne savu" dzīvi.

Speciālistus, kuri darbojas ar piesaistēm, var iedalīt divās grupās. Pirmie strādā tikai ar upuri: viņam tiek uzlikta programma – jūtas pret pasūtītāju. Programma tiek pieslēgta čakrām, līdz ar to jebkuras spēcīgas emocijas, ko izjūt upuris, viņa domas novirza uz pasūtītāju. Rezultāts nereti ir upura sagrautās jūtas un pasūtītāja depresija. Ieguvis gribēto (apmierinājis ambīciju), pasūtītājs zaudē interesi par pieburto cilvēku.

Otra speciālistu grupa darbojas gan ar upuri, gan ar pasūtītāju. Viņu maģisko darbību rezultātā arī pasūtītājam rodas nedabiska vilkme pie viņa iekāres objekta. Kā likums, šādi piebūrumi tiek veikti vairāku mēnešu un pat gada garumā, un rezultātā rodas iespaids, ka attiecības attīstījušās itin kā dabiskā ceļā. Pasūtītāja un upura enerģētika ļoti mainās, noskaņojas uz vienu vilni. Tādi pāri nereti sadzīvo harmonijā, bet tik un tā tā ir dzīve mākslīgi veidotā saiknē.

Jebkurā gadījumā – ar pieburšanu tiek veikts noziegums pret cilvēka brīvo gribu.

Lai spētu stāvēt pretī nejaušajai un "uz komerciāliem pamatiem nostādītai" maģiskai iedarbībai, jāiemācās kontrolēt sava enerģētika. Tieši ar to sākas mācību programma TEIA skolā. Studenti apgūst enerģētiskās aizsardzības apvalka izveidi, kas padara neiespējamu svešas programmas piestiprināšanu ēteriskajam ķermenim (sīkāk tas aprakstīts Dmitrija Veriščagina un Kirila Titova grāmatā "Atbrīvošanās"). Galu galā – taisnība senajam teicienam, ka informētais ir apbruņots, bet zinošais – aizsargāts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!