Foto: Shutterstock
Katrā cilvēkā ir apbrīnojams mehānisms, kas spējīgs radīt jebkuru vēlamo realitāti, un šis mehānisms ir mūsu domu spēks. Diemžēl vairumā gadījumu mēs to izmantojam nevis radīšanai, bet savas dzīves sarežģīšanai.

Zinātnieki un mediķi jau sen ir atzinuši, ka negatīvas domas, emocijas un pārdzīvojumi ir tieši saistīti ar veselības pasliktināšanos un hronisku saslimšanu rašanos. Turklāt negatīvās domas atbildīgas arī par citām problēmām mūsu dzīvē – naudas trūkumu, attiecību pasliktināšanos ar tuviniekiem, neapmierinātību ar dzīvi kopumā utt.

Mūža laikā ikviens cilvēks piedzīvo milzum daudz visdažādāko jūtu un emociju. Daudzas no tām nostiprinās zemapziņā kā pārliecības. Tieši šīs pārliecības nosaka, kam cilvēks tic un ko viņš savā dzīvē uzskata par patiesību. Kad ķermenis, prāts vai dvēsele pārliecību pieņem kā kaut ko reālu, tā pārvēršas par programmu (piemēram – "bagātība bojā cilvēkus", "nemēdz būt mīla bez ciešanām").

Daudzas savas programmas cilvēks neapzinās, jo tās formējušās agrīnā bērnībā vai saņemtas no senčiem ģenētiskā ceļā. Programmas var strādāt mums par labu vai par sliktu, atkarībā no satura un mūsu reakcijas uz tām. Un šīs programmas ne tikai ietekmē mūsu dzīvi, bet pat veido to – tas, kam mēs ticam, taču veido mūsu realitāti.

"Daudzi cilvēki intuitīvi zina, ka dažādas pārliecības un programmas bloķē dažādas viņu dzīves jomas – veselību, finanses, personiskās attiecības un tā tālāk. Daudzi pat zina, kādas ir viņu bailes un šaubas un kādi ierobežojoši uzskati traucē viņu labklājībai. Tās ir lietas, ko mēs spējam apzināties. Bet savas "kaitīgās" pārliecības apzināšanās – tas ir tikai ceļa sākums. Lai izmainītu situāciju, jāizmaina domāšanas veids, jāpārstāj dzīvot saskaņā ar ierobežojošajām pārliecībām," stāsta Jekaterina Ciribko, ThetaHealing® pasniedzēja, sertificēta dzīves trenere.

"Mūsu smadzenes ir vispilnīgākais dators, un gluži kā datorsistēmā, mēs esam spējīgi atinstalēt nevajadzīgās programmas un uzinstalēt jaunas, kas palīdz dzīvot veiksmīgāk. Ar to nodarbojas pašpilnveides metode Teta hīlings (dziedināšana Teta stāvoklī) – ar negatīvajām emocijām, bailēm, ierobežojošām pārliecībām un citiem blokiem."

Labā ziņa tātad ir tā, ka ar zemapziņu, enerģētiku un DNS struktūru ir iespējams strādāt, atrodot un nomainot programmas, kas traucē baudīt dzīvi. Protams, tas nenotiks vienā dienā, bet papūlēties ir vērts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!