Foto: Shutterstock
Vāstu jeb Indijas fenšui ir visvieglākais veids, kā saņemt savā dzīvē to, ko daudzi grib, bet ne visi saņem, – un tā ir nauda. Jebkura dzīves sfēra tiek regulēta pēc noteiktiem likumiem. Mašīna ir jāvada pēc noteikumiem, jāievēro valsts noteiktie likumi, pat ēst jāgatavo pēc receptes, lai tas būtu garšīgs un patiesi baudāms!

Nekustamais īpašums ir viens no lielākajiem naudas ieguldījumiem, ko cilvēks izdara savas dzīves laikā, tāpēc tas noteikti ir jāizdara pareizi. Daudzi aizmirst vai pat nezina, ka arī māja ir jābūvē pēc zināmiem principiem, lai tā dotu visu labāko, kas ir dzīvē, – labklājību, veiksmi, veselību un harmoniju attiecībās –, nevis radītu zaudējumus un galvassāpes. Nauda ir enerģija. Pareizi ieguldīta enerģija nes naudu, un nepareizi ieguldīta var atnest problēmas. Kas jāievēro, būvējot un plānojot savas mājas un biznesa telpas?

1. Vienmēr pērc vai īrē tikai taisnstūra vai kvadrātveida nekustamo īpašumu. Noapaļoti stūri, dīvainu daudzstūru formas zeme, mājas projekts vai dzīvoklis neļauj iegūt stabilitāti finanšu sfērā. Īpašumu plāni ar sešiem un vairāk stūriem var novest īpašnieku pie problēmām ar likumu un finansiālā bankrota.

2. Saglabā tīru un nepiegružotu mājas, zemes vai dzīvokļa ziemeļaustrumu pusi, jo šī debespuse atbild par veiksmi tavā dzīvē. Trepes, virtuve, kamīns, pirts, ugunskurs vai tualete šājā zonā radīs problēmas ne tikai finanšu, bet arī daudzās citās sfērās.

3. Tualete, kas izvietota īpašuma ziemeļos, var nolaist tavu naudu gluži kā podā. Jaunie projekti, kur tualete ir ieplānota ziemeļos, parasti iestrēgst kādā no būvniecības stadijām, jo nauda sāk pietrūkt jau pašā celtniecības sākumā.

4. Nekad nepērc īpašumu, kuram trūkst ziemeļaustrumu stūra. Veiksme, nauda, attīstība un visas citas labvēlīgās lietas, tiešām būs "izgrieztas" no tavas dzīves.

5. Izvairies pirkt vai īrēt māju, kur ziemeļaustrumos no īpašuma atrodas lieli un augsti koki vai daudzstāvu ēka. Par tavu māju lielāka ēka, kas atrdoas šajā virzienā un met ēnu uz tavu māju, samazinās ienākumus un var novest pie bagātības zaudējuma.

6. Nekad nesēdi, neēd, neguli un nestrādā zem koka sijām. Ilgtermiņā tas var novest pie veselības pasliktināšanās un radīt gan fizisku, gan arī finansiālu stresu.

7. Liela nozīme ir tam, kur tavā mājā atrodas ieeja, lai nauda ne tikai ieietu mājās, bet tur arī paliktu. Nekad nepērc un neīrē īpašumu ar dienvidrietumu ieeju. Nauda šajā īpašumā pazudīs gluži kā melnajā caurumā, radīs dažādu veidu zaudējumus, un būs gandrīz neiespējami kaut ko iekrāt.

8. Mājas centram vienmēr ir jābūt tukšam, lai enerģija brīvi varētu pārvietoties caur visām īpašuma zonām. Ja šajā vietā atrodas tualete, kamīns, sauna, baseins, lifts, kāpnes vai kāds cits smags priekšmets, tad finansiālā veiksme būs apgrūtināta.

9. Atbrīvojies no visa vecā, salūzušā un čīkstošā. Tekošie krāni ir jāsalabo, durvis jāieeļļo, viss, kas labojams, – jāsalabo. Vecu un nevajadzīgu mantu krāšana norāda uz to, ka cilvēks dzīvo pagātnē un nav gatavs ieaicināt savā dzīvē kaut ko jaunu. Lai dzīvē ienāktu jaunais, tam ir jāatbrīvo vieta!

10. Lai stimulētu naudas ieplūdi savā dzīvē, novieto kādu no ūdens elementiem mājas, dzīvokļa vai zemesgabala ziemeļaustrumu zonā. Ūdens krāns, strūklaka, baseins, akvārijs vai ūdens dzirnavas palīdzēs saglabāt pozitīvu enerģiju un sekmēs bagātību tavās mājās vai biznesā.

Lai nauda un veiksme vienmēr tavās mājās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!