Foto: Shutterstock
15. septembrī vārda dienu svin Sandra, Sondra, Gunvaldis un Gunvaris. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieku likteņus papildina viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Sandra (8)

Vīrišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju viedai un garīgai dzīves skolotājai. Sandra ir izturīga, vīrišķīga, spītīga un neatlaidīga, tādēļ dzīvē savu panāks. Viņa ir atbildīga pret to ko dara, citos ieklausās, bet rīkojas pa savam. Sandrai piemīt jūtīgums un "divkārša" loģika. Vārdā ir sargeņģelis.

Sondra (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Sondra ir mērķtiecīga, atbildīga, savdabīga, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja. Viņa ir vispusīga un jūtīga intelektuāle, apveltīta ar spēcīgu loģiku. Vārdā ir sargeņģelis.

Gunvaldis (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju, kas padara tā nēsātāju par līderi. Gunvaldis stabili stāv uz kājām, ir vīrišķīgs, atbildīgs, mērķtiecīgs un izturīgs "azbesta" vīrietis ar spēcīgu loģiku. Viņš ir jūtīgs, spītīgs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Gunvaris (3)

Vīrišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju. Gunvaris stabili stāv uz zemes, ir neatlaidīgs, mērķtiecīgs un atšķirīgs sava ceļa gājējs, kurš rīkosies pa savam un savu arī panāks. Viņs ir īpaši jūtīgs, atbildīgs un izturīgs "azbesta" vīrietis. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!