Nereti cilvēkiem gadās ielīst neveiksmju spirālē. Zinot energoinformatīvās pasaules likumsakarības, var droši apgalvot, ka agri vai vēlu, bet katrs nonāk tādu neveiksmju sēriju varā. Izņēmums ir tikai viens – tādās cilpās neiekrīt tie, kas sevi pilnveido un nodarbojas ar apzinātu savas nākotnes situāciju izmainīšanu un plānošanu. Kā tikt ārā no apburtā loka, neveiksmju sērijas, cilpas?

Tādas cilpas var stipri sažņaugt kaklu un var būt arī vaļīgas, it kā ne sevišķi jūtamas. Tomēr gan vienā, gan otrā gadījumā šīs cilpas stipri ierobežo mūsu reālās iespējas. Un noteikti parādās doma – es taču varu vairāk, esmu pelnījis labāku dzīvi. Mums parādās vēlme atbrīvoties no šīs cilpas...

Tu saņem tādu dzīvi, kādu to izvēlies redzēt

Vai tas ir iespējams? Jā, un grūti tas nav. Jo visas mūsu nelaimes ir mūsu saprāta produktu (domformu) vizualizēta īstenība. Kādā leņķī tu skaties uz dzīvi, tādu to arī saņem.

Atkarībā no tava redzesleņķa mainās dzīves situācijas: mainās apkārtējās pasaules un kolektīvā saprāta ietekme uz tevi un ar tevi notiekošo.

Viens cilvēks var uztraukties, ka tirgū izliktajam skaistajam arbūzam ir atgriezta šķēle. Otrs toties var priecāties, ka atlikušajā arbūzā ir palikuši pieci kilogrami garšīga un sulīga mīkstuma. Var trīsreiz minēt, kurš no abiem arbūzu cienītājiem ir laimīgāks...

Viena neveiksme velk līdzi nākamo. Tikai sākumā tas notiek zemapziņā un saprātā. Apkārtējā pasaule, kā kārtīgam sekretāram-stenogrāfam pienākas, visas tavas vēlmes un domas "pieraksta", saliek kārtīgās "dokumentu mapēs" un "mapi" atsūta tavai zemapziņai – zināšanai, atmiņai par negatīvajiem pārdzīvojumiem neveiksmju laikā.

"Mapes" ar šiem negatīviem nav nedz dzīvas, nedz nedzīvas. Tās tikai čukst tev, brīdina par tiem iespējamiem negatīviem, kas var būt (bet var arī nebūt!) nākotnē.

Katra "mape" ir kā sarkanais karodziņš vilku medībās. Tu kā indivīds (tava zemapziņa un apziņa) topi ielenkts ar sarkanajiem karodziņiem (aizspriedumiem, bailēm un blokiem) kā vilks pirms mednieka šāviena. Bet, atceries, patiesībā "sarkanie karodziņi" ir tavu pirmatnējo domu un ilūziju rezultāts.

Mēs esam "gatavoti" no tādas pašas "gaļas", kā citi cilvēki šajā pasaulē. Bioloģiski no viņiem neatšķiramies pilnīgi ne ar ko. Pasaulē kopumā cilvēce un tās indivīdi var pilnīgi visu: dzīvot laimīgi, būt veselīgi, pārtikuši utt. Dzīvē iespējams viss, kas tev nepieciešams. Tev tikai jāsāk ignorēt "sarkanie karodziņi", jāsaņemas un jāsper pirmais solis tajā virzienā, kurš tev (šobrīd) šķiet nepārvarams.
Tu būsi izbrīnīts, kā ātri sāksi "iekarot vienu virsotni aiz otras"! Būs vesela sasniegumu lavīna. Galvenais – pirmā uzdrīkstēšanās ignorēt "sarkano karodziņu".

Kā netikt aplenktam ar "sarkanajiem karodziņiem"

Tas nav pārāk grūti. Šai metodei ir profilaktiska darbība, kas neļaus tev nonākt vai palikt neveiksmju "apburtajā lokā". Tev jāizstrādā pieradums jebkuru situāciju, lai cik negatīva tā būtu, redzēt no pozitīvās puses. Domāt tādā veidā. Jau pēc neilga laika tu ievērosi, ka dzīve kļūst labāka, jautrāka. Plašāka un iespējām bagātāka. Nostrādā "sarkano karodziņu" ignorēšanas efekts.

Tātad, kā šo pieradumu iefiltrēt savā zemapziņā un saprātā?

  • Izvēlies konkrētu neveiksmi, negatīvu situāciju, kas ar tev ir notikusi vai notiek.
  • Uz papīra uzraksti visus negatīvus, kas tevi emocionāli saista ar šo situāciju.
  • Uz tās pašas lapas uzraksti visus tos plusus, kas tev paveras šīs negatīvās situācijas rezultātā.
  • Piemēram: ja no tevis aizgājusi sieva, tad taču paveras vesela armija potenciālu nākamo, iespējams, vēl labāku sievu. Vai tad nav labi? Vai arī avārijā sasiti savu auto. Tas ir slikti. Bet kurš teiks, ka ir slikti, ka tu paliki dzīvs un nekļuvi par kropli? Utt.
  • Atrodi šajos iepriekšējā punktā definētajos plusos papildu iespējas sev.
  • Piemēram: ja tev kaut kāds bizness nav izdevies, tad tu esi ieekonomējis daudz enerģijas, ko būtu licis lietā, ja bizness izdotos. Padomā, kam labam tagad vari iztērēt šo enerģiju.
  • Atrodi, kādu vēl papildu labumu vari izvilkt no negatīvās situācijas. Šie papildu labumi ir katrā neveiksmē. Vajag tikai iedarbināt savu prātu un iztēli.
  • Priecājies par šīm papildu iespējām – jo tu arī no negatīva esi izvilcis maksimālu labumu.
  • Šādu profilaksi veic vismaz reizi nedēļā. Ja atrodies apburtajā lokā, neveiksmju cilpā – dari to katru dienu.

Drīz tu pamanīsi, ka automātiski meklē šādu pašlabumu jebkurā negatīvā situācijā. Tas palīdzēs tev izrāpties no bedres un arī vairs nenokļūt tajā.

Un nobeigumā novēlējums no manis – nesamierinies ar lamatās iedzīta vilka likteni! Tu esi cilvēks, un tev ir māmuļas Dabas dots saprāts, lai tavā ceļā "sarkano karodziņu" nebūtu. Viss atkarīgs tikai no tevis, ne no kā un ne no viena cita!

Lai tev būtu tikai un vienīgi veiksme!
Turpinājums sekos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!