Foto: Shutterstock
24. oktobrī vārda dienu svin Renāte, Modrīte un Mudrīte. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu lielisko gaviļnieču raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija?

Renāte (9)

Sievišķās enerģijas vārds dzīves skolotājai. Renāte ir gudra un prātīga intelektuāle, kura atbildīgi izturas pret to, ko dara. Viņa ir jūtīga, sievišķīga, aktīva, talantīga un apveltīta ar labu intuīciju. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Modrīte (6)

Vīrišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju un spēcīgu saikni ar Kosmosu. Modrīte ir vispusīga, jūtīga, radoša, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja. Viņai piemīt spēcīga analītiskā domāšana un izteikta loģika. Modrīte ir taisnīga, aktīva sieviete, kura mierā nesēdēs. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Mudrīte (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kuram ir saikne ar Kosmosu. Mudrīte ir vispusīga, ļoti jūtīga, radoša, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja, kura atbildīgi izturas pret uzticēto un iesākto noved līdz galam. Viņa ir apveltīta ar spēcīgu intuīciju, analītisko un loģisko domāšanu. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!