Foto: Shutterstock
26. oktobrī vārda dienu svin Amanda, Amanta un Kaiva. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu lielisko gaviļnieču raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija?

Amanda (5)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju, kurš ļauj tā nēsātājai kļūt par līderi. Amanda stabili stāv uz zemes, ir vispusīga, aktīva, sievišķīga un jūtīga. Viņa ir atbildīga intelektuāle, apveltīta ar spēcīgu loģiku un elastīgu domāšanu. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Amanta (9)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju, kurš ļauj tā nēsātājai kļūt par līderi un dzīves skolotāju. Amanta ir jūtīga, sievišķīga, aktīva un prātīga intelektuāle, kura atbildīgi izturas pret darāmo. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Kaiva (8)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un ļauj tā nēsātājai būt direktorei. Kaiva ir dzīvesgudra, prātīga, aktīva, drosmīga, mērķtiecīga un neatlaidīga, tādēļ dzīvē savu panāks. Viņa stabili stāv uz zemes, ir izturīga un ar biezu ādu. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!