23. oktobrī vārda dienu svin Daina, Dainis un Dainida. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu gaviļnieku likteņus papildina viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Daina (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju, akcentē intelektu, pastiprina loģisko domāšanu un ļauj būt par direktori. Daina ir vispusīga, saimnieciska, prātīga un atbildīga pret to, ko dara. Viņa stabili stāv uz kājām, ir izturīga, vīrišķīga un patstāvīga. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Dainis (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Dainis ir vieds, iekšēji vīrišķīgs, jūtīgs, kārtīgs un atbildīgs pret to, ko dara. Viņš ir izturīgs, ar biezu ādu, ļoti spītīgs, neatlaidīgs, tādēļ savu panāks, citos ieklausīsies, bet darīs pa savam. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Dainida (7)

Sievišķās enerģijas vārds ar labu dzīves enerģiju. Dainida ir vispusīga, vieda, jūtīga, prātīga, kārtīga un atbildīga pret to, ko dara. Viņa stabili stāv uz zemes, ir izturīga, apveltīta ar spēcīgu intuīciju un loģiku. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!