Kad vēl, ja ne decembrī ir ārkārtīgi svarīgi netērēt lieki nevienu mirkli, atstājot iespējami vairāk laika ģimenei, dāvanām, svētku noskaņai. Vai tāpēc atteikties no skaistumkopšanas? Nebūt ne! Jāieplāno šīs aktivitātes tam visatbilstošākajās dienās!

Kāda būs skaistuma izpratne decembrī? Pirmajā nedēļā – ļoti klasiska, konservatīva un racionāla, bet jau 7. decembrī skaistuma pavēlniece Venēra aiztrauksies uz ekstravaganto piedzīvojumu meklētāju, revolucionāru un disidentu – Ūdensvīru, un te nu par konservatīvismu neviens vairs pat neiepīkstas! Bet savu stilu jebkurā gadījumā izvēlies tu pati. Galvenais – visu darīt īstajā brīdī.

Par skaistumkopšanai piemērotākajiem laikiem tev arī decembrī atgādinās mūsu Mēness kalendārs, bet šeit – pārskats par visu mēnesi.

Frizūra un nevēlamie matiņi

Vislabākās dienas friziera apmeklējumam šomēnes ir no 16. decembra vakara līdz 20. decembrim. Ļoti parocīgi, vai ne? Šajās dienās toties nebūtu lielas jēgas veikt vaksācijas un epilācijas procedūras – tam daudz labāk derēs 1.–3. un 28.–30. decembris. Vismaz Vecgada vakaru sagaidīsim gludām kājām un padusēm.

Manikīrs

Laiku no 12. decembra pēcpusdienas līdz 16. decembra pēcpusdienai labāk ieplānot citām aktivitātēm, nevis manikīram. Savukārt 1.–3. un 28.–30. decembris nagu struktūrai ir visdraudzīgākais un sola, ka lakas un gēli turēsies labāk.

Pedikīrs

18. decembra novakare, 19. un 20. decembris ir ideāli piemērotas dienas pēdiņu aprūpei un palutināšanai.

Kosmetologs

Ādas elastību nostiprinošas, barojošas un atjauninošas maskas vislabāk iedarbosies 1.–3., 10.–11. un 29.–31. decembrī, toties skrubēšanas un poru tīrīšanas procedūras ieteicamāk veikt 22., 23. un 27. decembrī.

Visu mēnesi un arī pēc tam vari izmēģināt arī dziednieku un veselības skolotāju ieteikumus skaistumkopšanai un formas uzturēšanai. Attīrīšanās un svara nomešanas kūres vislabāk sākt dilstošā Mēnesī, un šī fāze šomēnes sākas līdz ar astronomisko ziemu – 21. decembrī. Lai maģisks šis laiks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!