Vai tu dzirdi, vai tu mani? Skan jau… Jā, jā, tie paši svētku zvani, par kuriem ik gadu brīnāmies – pa kuru laiku?! Tikko taču vēl jauno gadu sagaidījām! Laiks tiešām ir nepielūdzams, skrien vēja spārniem. Kāds tev sagaidāms decembris? Kādus solījumus tas nes? Par to – astroloģes Ritas Riekstiņas sastādītajā mēneša prognozē!

Auns

Foto: Shutterstock

Auniem teju vai pavasara ritmi galvā. Ļoti jaudīgs solis gan profesionālajā, gan privātajā dzīvē. Profesionālie izaicinājumi Aunus iedvesmos divtik jaudīgāk.

Gada noslēgums būs gluži kā liels trekns punkts uz visa gada garumā zīmētā i burta. Izdosies pietuvoties sen kārotam amatam vai kāda vērtīga projekta īstenošanai.

Aktivitātes un dzīvīguma netrūks, veidosies veiksmīgas un daudzsološas sadarbības, droši un vērtīgi pamati. Tomēr šis mēnesis būs mazliet viltīgs darījumu satura ziņā. Tevi var provocēt, kārdināt un mazliet arī maldināt.

Neuzticies vārdiem, noskaidro un novērtē vispirms darbus. Papīru parakstīšanai šis mēnesis nav pats veiksmīgākais, labāk pavelc garumā, pārbaudi vēlreiz.

Mājas dzīvē pulsēs prieks un mīlestība. No saviem mīļajiem saņemsi tik daudz, kā nekad vēl. Bērni, ja tādi ir, sniegs patiesu dzīvības prieku. Rotaļājies, atpūties, dodies ekskursijās! Esi viņiem viss un piepildi sevi ar viņu sniegto mīlestību!

Vērsis

Foto: Shutterstock

Viegls un dzīvespriecīgs solis pavadīs Vēršus, lai vai kur viņi dotos, lai vai kam ķertos klāt.

Mēneša sākumā būs īpaši daudz enerģijas, debesis būs vēlīgas itin visam, kam ķersies klāt, par ko sen jau sapņoji, ko no sirds vēlies īstenot.

Radošajā jomā strādājošiem īpaši aktīvs laiks, būsi nemitīgā kustībā. Vērša rokas, zināšanas un pieredze tiks augstu novērtēta un pēc tās alks kolēģi un klienti.

Retrogrāds Merkurs parūpēsies par atkārtošanos, kļūmēm un trauslu, taču sajūtamu vieglprātību. Pacenties sevi pieturēt pie noteikuma – ko iesāki, to pabeidz, citādi jauno gadu iesāksi ar garu nepadarīto darbu asti.

Mājās ļoti liela rosība, šķiet, ka svētku mēnesis šajās noskaņās būs jau kopš decembra sākuma. Iesaistīsies un ar lielāko prieku organizēsi ģimenes saietus, satiksies ar radiniekiem un tuviniekiem, kas krietnu brīdi nav šķērsojuši tavu ceļu.

Vērtīgs sākums pie darba ar figūru. Veselā miesā, vesels gars!

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Dvīņi baudīs sava darba augļus, saņems ne tikai novērtējumu un atsauksmes par savu personīgo ieguldījumu. Nenoliedzami, ka panākumu pēļi būs silti, un tajos patiks gozēties ar lielāko prieku un sajūsmu, taču decembra pirmajā pusē vēl var pagūt pieķerties kam ļoti vērtīgam.

Jaunos soļus nākotnē palīdzēs nostiprināt kāds uzticams un ar finansēm tuvs cilvēks. Ja tas izgājis uzticības pārbaudi, lēniem soļiem variet sākt kustināt darījumu vagonus. Laiks oriģinālām un jaudīgām idejām, Dvīņiem tām pietiks spēks, ja vien nemeklēs iemeslus, kādēļ kaut ko nedarīt.

Mīlas dzīve mēneša pirmajā pusē aktīva un spraiga, otrajā jau pamazām līdīs ārā kašķīši un kreņķīši. Smagāk cilājamie jautājumi būs saistībā ar dzīves vietu un atpūtu.

Mēneša beigās ar jaunu vilni uzjundīs darāmie darbi, tādēļ līdz tam ir vērts atrast laiku kopīgai atpūtai.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Gada svinīgākais un krāšņākais mēnesis pulcinās ap Vēzi gan cilvēkus, gan pienākumus. Pašam vien, kā košam rotājumam, būs jāpaspēj mirdzēt kā vienā, tā otrā sabiedrībā.

Profesionālajā ziņā patiešām noslēguma mēnesis, daudz procesiem izdosies iziet cauri ne tikai domās, bet arī faktiski uz papīra, izvērtējot, izanalizējot un pārskatot visu to, kas izdarīts.

Ļoti vērtīgs laiks, lai sev atzīmētu to, kas nākamajā gadā ir jādara citādāk, pie kā jāstrādā centīgāk un kas jāatstāj pagātnē. Šīs atzīmes jāpieraksta un ar tām jāieiet nākamajā gadā, kā ar jaunām apņemšanām veiksmīgas nākotnes vārdā.

Mēneša beigās, kā izsaukuma zīme teikuma beigās, Vēža sajūtas papildinās jauns izaicinājums profesionālajā sfērā. Jauna sadarbība, amats vai pat darbības lauks.

Cilvēki – ar tiem šis mēnesis paskries vēja spārniem. Visu laiku būsi cilvēkos, no tiem smelsies dzīvesprieku, sajūsmu un vieglu pieskārienu svētku noskaņām, taču kāds no viņiem var pavisam nopietni iekrist sirsniņā un aizķerties tur uz ilgāku laiku. Savas emocijas un nodomus Vēzis apliecinās ar mīļām dāvanām un pārsteigumiem.

Lauva

Foto: Shutterstock

Decembrī visiem būs iespēja pārliecināties, kurš ir īstais boss, kurš ir karalis Lauva. Tas gan ne tik tieši attieksies uz dzīvi mežā, taču uz profesionālo izpausmi gan. Ar vieglu rokas kustību izdosies iedzīvināt tādus procesus, kas labu laiku jau iesūnojuši.

Lauva sakārtos jautājumus, kuros kolēģi un partneri, galvas lauzīdami, lūkojuši pēc risinājuma. Decembra pirmajā pusē darbs būs Lauvas cīņas lauks un veiksmes kalns. Tajā tiks darītas lielas un paliekošas lietas.

Šajā periodā, kad kontakts ar debesu uzraugu Saturnu ir ļoti spēcīgs, taču vēlīgs, ir jākoncentrējas tikai uz nākotni. Sakārto šodien, taču strādā un pelni tajā vēlāk.

Mēneša beigās enerģijas apjomi ne mirkli nemazināsies, taču pamainīsies virziens, kurp Lauva to raidīs, un tā būs mīlas dzīve. Lauvai izdosies atrast laiku, kad atslābināties un izbaudīt svētku gaisotni savu mīļo cilvēku sabiedrībā. Pašās mēneša beigās, bez lieka satraukuma.

Apskauj viņus, apskauj visus, kas tev tuvi, mīļi un dārgi.

Jaunava

Foto: Shutterstock

Jaunavas decembrī palaidīs vaļā savus stingros kontroles grožus, atbrīvos visus pārraudzīšanas un pieskatīšanas mehānismus un paies malā no visa tā, kas dienu no dienas radījis spriedzi un satraukumu.

Pienāks mirklis, kas ļaus uz visu līdz šim notiekošo paraudzīties no citas puses, ieraudzīt cilvēkus citā gaismā, apzināt savu ikdienas darbu patieso nozīmi. Pats vērtēšanas un domu maiņas process nebūs ātrs, taču tas būs viegls.

Šķiet, ka Jaunava atvērs jaunas, skaistas, košas durvis un gatavosies ieiešanai pa tām. Ar smaidu, ar jaunu apņemšanos. Pa ceļam sakārtos attiecības ar kolēģiem, sadarbības partneriem un ģimenes locekļiem.

Esi sarunās, klausies un nebaidies teikt savu viedokli. Tas izmainīs līdzšinējo tecējumu kādam ļoti svarīgam notikumam.

Mēneša beigās Jaunavas mētās pa pasauli kā sniegpārsliņas spējā vējā. Ja tas ir neplānots komandējums, saki jā, izmanto iespēju. Ja tas ir atvaļinājums, esi tur kopā ar sev vismīļāko un tuvāko cilvēku.

Svari

Foto: Shutterstock

Viens no lielākajiem un arī grūtākajiem uzdevumiem šajā mēnesī būs sakoncentrēties un darīt. Jāspēj pieņemt teju vai acumirklīgi lēmumi un jārīkojas, lai tos īstenotu dzīvē.

Enerģijas un iedvesmas būs gana visa mēneša garumā, tomēr vērtīgāks tās pielietojums būs vien mēneša pirmajā pusē. Tajā ir patiešām vērts celt sevi ārā no siltās migas, lai darītu kaut ko savu mērķu un ideju vārdā.

Viss, ko pagūsi izdarīt mēneša sākumā, atstās ļoti nozīmīgas pēdas tavā dzīvē – dos gan jaunas iespējas sevi realizēt, gan jaunus kontaktus un, kas ne mazāk noderīgi, – arī peļņu. Ir vērts par saviem izaicinājumiem runāt gan ar darba devēju, gan partneri, viņu sniegtais atbalsts un iedvesma palīdzēs izkustēties no vietas un spert vismaz vienu lielu soli.

Ja ar vienu kāju vēl esi aizķēries jomā, darbā, attiecībās vai procesā, kas atņem enerģiju, neļauj elpot brīvi, tad šis ir īstais laiks atvadīties no tā, atstāt vecajam gadam un gatavoties vieglam solim jaunajā gadā.

Mājas dzīvē valdīs prieks un līksmība. Gatavojoties svētkiem, neuzņemies uz sevis visu atbildību! Tev noteikti ir kāds, kas var palīdzēt. Kopā darīšana savīs tuvu stāvošas rokas un sirdis. Svētku laiks var būt īstais brīdis, kad izskanēt mūžīgam mīlas solījumam.

Skorpions

Foto: Shutterstock

Skorpionam atvērsies enerģijas un iespēju vārti. Fantastisks, azartisks un neaizmirstamu emociju pārbagāts mēnesis.

Kā no ziemas migas izlīdis, Skorpions lūkos pēc jaunām iespējām sevi realizēt. Iespējams, ka tas būs jauns projekts profesionālā sfērā, taču tikpat labi tas var būt hobijs, kuru lēnām, bet mērķtiecīgi pārvērst biznesā.

Rīkojies tagad, rīkojies, tiklīdz jūti, ka sirds dauzās no sajūsmas un rokas mierā nestāv. Decembris nāks ar pārsteigumiem profesionālās izaugsmes jomā, taču Skorpionam, visticamāk, šķitīs, ka uz visu to viņš ir mērķtiecīgi virzījies. Lai vai kā, iespējas ir jāizmanto, jāsper drošs solis uz priekšu.

Mēneša otrajā pusē tomēr ir svarīgi atrast laiku arī atpūtai. Izdošanās vilnis jaunajā gadā tikai pastiprināsies un kļūs vēl varenāks, tādēļ jāsakrāj spēki.

Mīlestība sola mierīgu un harmonisku saskaņu. Laiks, ko pavadīsiet kopā, vēlreiz un vēlreiz norādīs uz to, ka varat viens otram uzticēties. Jo tikai tādai savienībai ir nākotne.

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Dzimšanas dienas mēnesis piemetīs malciņu Strēlnieku mūžīgajam enerģijas ugunskuram. Aktīvs mēnesis, kurā patiesībā daudz svarīgāk ir mācēt apstāties, nevis visu izdarīt.

Mēneša sākumā Strēlnieks dzīvos kā uz oglēm, lūkos, kur, cik un kā var piedalīties, tomēr pašu kodolu tā mētājoties arī izmētās. Jāmācās paļauties un palaist visus notikumus plašās dabas un kosmosa rokās.

Tu jau zini, ka svētku laikā bez uzmanības nepaliksi. Tā būs, turklāt pozitīva un veiksmīga!

Veiksme un izdošanās būs Strēlnieka pusē, vien mazliet jāpiestāj, lai izbaudītu savu devumu un dzīves iespēju guvumu. Mēneša noslēgumā Strēlnieks kals nākotnes plānus, tomēr tiem jāķeras klāt ar citu skatu – mazāk, taču vērtīgāk.

Mēneša noslēgumā mīlas dzīvē pavisam baudāmi notikumi. Strēlnieki baudīs savu sirds cilvēku mīlestību un klātbūtni. Tie, kuri vēl gaida uz savu lielo iespēju, to var sagaidīt svētku priekšvakarā. Un tikai tad sāksies īstā jautrība, jo būs no kā izvēlēties.

Mežāzis

Foto: Shutterstock

Plānošanas un shēmošanas ķēniņi un ķēniņienes ķersies klāt pie darba jau pirmajās mēneša dienās. Šis būs ļoti nozīmīgs laiks tiem, kuri savā dzīvē ieplānojuši nozīmīgas pārmaiņas. Tomēr ne mazāk svarīgs tiem, kas nav neko ieplānojuši, bet tikai jūt, ka tā turpināties vairs nevarēs.

Decembris noteikti ieviesīs kaut kādas korekcijas līdzšinējā kustībā, un vistiešākā mērā tas skars profesionālo darbības jomu. Mežāzis vērtēs un kalkulēs pievienoto vērtības koeficientu tam darbam, kurā ir pašreiz. Mēneša vidū var saņemt jaunu darba piedāvājumu, kas vilinās, rosinās domas un pārdomas.

Ieliec to izskatāmo lietu sarakstā, un ķeries pie visa tā, kas tevi vēl gaida! Gadam noslēdzoties, ļoti svarīgi izdarīt visu līdz galam, noslēgt un aizvērt tās durvis, kurās vairs nevajadzēs ieiet. Vismaz ne šajā gadā.

Attiecības pārbaudīs ar pacietību un spēju ieklausīties partnera domās, ņemt vērā emocijas un ieteikumus. Attiecības izdosies nostiprināt nevis izklaidēs un ballītēs, bet sarunās acis pret aci. Atklātās un bagātīgās. Klusās un vērtīgās.

Ūdensvīrs

Foto: Shutterstock

Gada noslēguma mēnesis Ūdensvīram būs kā lieli un gari svētki. Tajos pamanīsies gan paceļot, gan pastrādāt, gan būt kopā ar radošiem un prieka pilniem cilvēkiem.

Mēnesis būs dāsns ar negaidītām, taču pozitīvām emocijām, satikšanām un notikumiem. Profesionālā jomā viss kustēs savu gaitu, taču lielā mērā būs atkarīgs no partneriem, kolēģiem vai vadības. Ūdensvīra vēlme ieviest kaut kādas izmaiņas līdzšinējā kustībā var neīstenoties un izkust, kā sniega pika siltā plaukstā.

Ja tiecies uz pārmaiņām, tad esi aktīvā un īsā sasaistē ar cilvēkiem, esi kopā, izsaki domas, ieguldi enerģiju, taču neuzsāc neko saviem spēkiem. Mēneša otrā puse tāpat ieviesīs korekcijas līdzšinējos plānos.

Gada noslēgums ir ļoti vērtīgs, lai patiešām noslēgtu šajā gadā izdzīvotos un piedzīvotos notikumus, atstātu tos pagātnē un atvērtu priekškaru jaunam gadam, jaunai dzīvei. Ja nu kādā jomā ir jārīkojas tieši, tad tā ir atstāšana. Visu ko nevajag – atstāj, visu, kas aizkavē – atstāj!

Personīgā dzīvē – prieks un piedzīvojums. Ritmiski sirdspuksti skanēs pār laimē savītam sirdīm. Mājas gada nogalē būs Ūdensvīra svētnīca.

Zivis

Foto: Shutterstock

Mēnesis sāksies ar nelielu iekšēju spriedzi. Būs sajūta, ka šis ir tas laiks, kad kaut kas jādara, īpaši jomās, kurās nejūties komfortabli. Ar asti kulstīsi emocijas, mētāsi domas un meklēsi to ugunīgo darbības impulsu. Mēneša vidū tas parādīsies, un nu būsi nobriedusi ne tikai emocionāli, bet arī fiziski kaut ko darīt.

Kad vien jūti spēkus pieplūstam, ir jārīkojas. Tikai vienu darbību izdarīsi ne tā, kā iepriekš, un pamanīsi savā dzīvē diezgan lielas pārmaiņas.

Mēneša vidus patiešām iedvesmos, sniegs tik daudz, ka nerimsies līdz pat jaunā gada sākumam. Tajā gan paspēsi daudz ko izdarīt, tomēr ņem vērā to, ka mēneša otrā puse nav vēlīga jauniem sākumiem, tā ir vērtīga tam, lai izdarītu visu to, kas jau aktuāls.

Svētku laiks Zivis savedīs kopā ar cilvēkiem, kas aci pret aci sen nav satikti, tomēr sirdis vēl joprojām sitas vienā ritmā. Var atgriezties nesarūsējusi mīlestība. Esošajās attiecībās jābūt, pirmkārt, atklātiem pašiem pret sevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!