Foto: Shutterstock
2016. gada 9. septembrī lielais labvēlis – laimes, veiksmes un bagātības planēta Jupiters – pāriet Svaru zīmē un tur atradīsies nākamos 13 mēnešus – līdz pat 2017. gada 10. oktobrim. Kam un kādās jomās gaidāmi Jupitera solītie labumi?

Jupiters ir Saules sistēmas vislielākā plānēta ar visspēcīgāko magnētisko lauku. Astroloģijā tā tiek dēvēta par "lielo labdari", un pēc tās novietojuma dzimšanas kartē tiek skatīts, kurā jomā cilvēku sagaida veiksme, atzinība un kāds materiālais nodrošinājums lemts šajā dzīvē.

Pateicoties Jupitera labvēlībai, mēs noteiktos dzīves posmos saņemam balvas, prēmijas, slavu un godu. Pateicoties Jupiteram, izjūtam prieku un optimismu. Jo labāks un stiprāks ir Jupiters mūsu dzimšanas kartē, jo vairāk labumu tas atnes.

Jupiters ir sociāla planēta un atbild par tādām jomām kā augstākā izglītība, literatūra, ticība, reliģija, filozofija, likumi un likumdošana, kā arī politika, imports un eksports. Tas ir saistīts ar ārzemēm, izdevējdarbību, kredītiem.

Kamēr Jupiters atradīsies Svaros, būs veiksmīgs laiks sabiedriskai darbībai un jaunu kontaktu veidošanai. Vairāk gribēsies atrasties publikas ielenkumā un dalīties savos uzskatos ar domubiedriem. Starp citu, tagad tik populārais sociālais tīkls "Facebook" arī ir radies laikā, kad Jupiters bija Svaros.

Šī planēta formē cilvēka sociālo aktivitāti (vai pasivitāti) un nosaka pasaules redzējuma īpatnības. Tāpēc Jupiters atspoguļo cilvēku vajadzību pēc garīgās izaugsmes, rosina vēlmi paplašināt savas apziņas apvāršņus un nepieciešamību nostiprināt savu autoritāti vai pozīcijas kādā konkrētā – sev svarīgā dzīves jomā.

Jupiters Svaros – ko tas nozīmē mums visiem?

Jupiters vienā zodiaka zīmē atrodas aptuveni gadu, un līdz šim tas atradās Jaunavas zīmē, kur bija diezgan vājš un nespēja izpaust savas pozitīvās īpašības. Lai gan arī Svaros tas nav ļoti spēcīgs, tomēr jūtas daudz labāk nekā Jaunavā.

Svari ir partnerības zīme: sabiedriska, diplomātiska, mīl harmoniju un visu skaisto. Tāpēc, kamēr Jupiters atradīsies Svaros, būs veiksmīgs laiks sabiedriskai darbībai un jaunu kontaktu veidošanai. Vairāk gribēsies atrasties publikas ielenkumā un dalīties savos uzskatos ar domubiedriem. Starp citu, tagad tik populārais sociālais tīkls "Facebook" arī ir radies laikā, kad Jupiters bija Svaros.

Jā, Jupiters atnesīs svaigas vēsmas attiecību lauciņā. Cilvēki būs ieinteresēti sadarbībā, attiecību veidošanā un noformēšanā. Un šīs attiecības tiks būvētas uz vienlīdzības principa. Ja jūs esat cilvēks, kam attiecību lietas nedodas viegli, šis ir periods, kad manāmi izdosies uzlabot situāciju. Iespējams, ka vairāk laulību tiks dibinātas šajā laikā. Gaidāms arī liels tādu laulību īpatsvars, kas dibinātas uz abpusēja izdevīguma pamata. Visticamāk, vēl kaut kur tiks legalizētas viendzimuma laulības.

Tāpat arī tiks sāktas vai veicinātas starpvalstu sarunas. Radīsies iespēja vienoties un rast risinājumus, kas der abām pusēm. Varam cerēt, ka pakāpeniski mazināsies nacionālo un reliģisko konfliktu intensitāte, jo tiks meklēti kompromisi.

Svaru zīme ir arī labas gaumes zīme, tāpēc, visticamāk, modes tendencēs atgriezīsies izsmalcinātība un elegance.

Sabiedrībā paaugstināsies interese par mākslu, kultūras pasākumiem, izstādēm. Dizains, reklāma, skaistumkopšana, šovbizness – šīs būs ziedošas nozares.

Varam cerēt, ka valsts vairāk atbalstīs kultūras pasākumus.

Ko Jupiters Svaros nozīmē katram individuāli?

Foto: Shutterstock

Tuvākā gada laikā Jupitera sniegto veiksmi visvairāk izbaudīs tie, kuriem Saule vai vairāku citu planētu salikums (stelliums) ir Svaru zīmē. Tāpat arī izaugsme un jaunas iespējas gaidāmas cilvēkiem ar Mēnesi un Ascendentu Svaru zīmē.

Cilvēkiem, kuru dzimšanas kartēs Jupiters arī ir Svaros (skat. tabulu zemāk), gaidāma tā sauktā Jupitera atgriešanās, kas var atnest jaunas iespējas pašrealizācijā un arī nozīmīgus materiālos labumus. Apkārtējie vairāk sāks vērtēt tavas domas, ņems vērā tavu viedokli. Būs labas izredzes iepazīties ar nozīmīgiem cilvēkiem, kuri mācēs novērtēt tavas prasmes un talantus. Var atvērties kādas durvis, kuras iepriekš bijušas slēgtas, un rasties iespēja sākt jaunus projektus, realizēt sapņus. Tāpēc šo periodu nedrīkstētu palaist garām!

Jupiters tavā dzimšanas kartē atrodas Svaros, ja esi dzimis:

no 1945. gada 25. augusta līdz 1946. gada 25. septembrim,
no 1956. gada 13. decembra līdz 1957. gada 19. februārim,
no 1957. gada 7. augusta līdz 1958. gada 3. janvārim,
no 1958. gada 20. marta līdz 7. septembrim,
no 1968. gada 16. novembra līdz 1969. gada 31. martam,
no 1969. gada 15. jūlija līdz 16. decembrim,
no 1970. gada 30. aprīļa līdz 15. augustam,
no 1980. gada 27. oktobra līdz 1981. gada 27. novembrim,
no 1992. gada 10. oktobra līdz 1993. gada 10. novembrim,
no 2004. gada 25. septembra līdz 2005. gada 26. oktobrim,
no 2016. gada 9. septembra līdz 2017. gada 10. oktobrim.

Kādus labumus tuvākā gada laikā Jupiters var atnest katrai zodiaka zīmei?

Foto: Pixabay

Auns

Jupiters Auniem atnesīs veiksmi sadarbībā un attiecībās ar cilvēkiem. Pateicoties citiem cilvēkiem, iespējama savu plānu un mērķu veiksmīga pārvērtēšana. Ar otro pusīti uzlabot attiecības palīdzēs nodošanās kopīgām interesēm un došanās ceļojumā.

Vērsis

Vēršiem Jupiters sniegs iespējas izpausties un gūt gandarījumu darbā. Vērsim nekas nebūs par grūtu! Gaidāmi sasniegumi karjerā, bet vēlams arī nepārstrādāties un neuzņemties visus pienākumus pasaulē.

Dvīņi

Dvīņiem Jupiters dāvās veiksmi mīlestībā. Daudziem Dvīņiem gaidāms ģimenes pieaugums. Jo īpaši veiksies tiem Dvīņiem, kuri darbojas radošās profesijās un mārketingā.

Vēzis

Milzīga nozīme būs ģimenei un attiecībām ģimenes lokā. Šajā laikā sajutīsi lielu mīlestību un atbalstu no saviem ģimenes locekļiem. Veiksmīgs periods nekustamā īpašuma iegādei.

Lauva

Veiksmīgs laiks, lai celtu savu profesionālo kvalifikāciju, apmeklētu kursus. Attiecības ar radiem, brāļiem un māsām šajā periodā, visticamāk, būs harmoniskas. Komunikācija ar cilvēkiem sagādās prieku un gandarījumu.

Jaunava

Palielināsies materiālās labklājības nozīme. Izdosies atklāt jaunus ienākuma avotus. Var pieaugt ienākumu līmenis, bet palielināsies arī izdevumi, tāpēc ieteicams rūpīgi apdomāt, kur tieši ieguldīt līdzekļus.

Svari

Iespējams gūt tik lielus panākumus, kādi iespējami tikai reizi 12 gados. Šis ir laiks, kad pasaule pret tevi ir atvērta un arī pārliecība par saviem spēkiem pietiekama, lai atrastu to, ko ilgi meklēji, un paveiktu to, par ko ilgi sapņoji. Veiksmīgs gads kontaktiem ar ārzemēm un ārzemniekiem, mācību sākšanai vai sava biznesa atvēršanai. Lieliskas iespējas sākt kaut ko jaunu!

Skorpions

Labs laiks darbam ar savu iekšējo pasauli. Skorpionam Jupiters sniegs zināmu apgaismību – beidzot izdosies izprast lietas, kuras agrāk nebija saprotamas. Šajā periodā domās vēlams izspēlēt dažādas idejas un projektus, kurus vēlētos realizēt, lai sagatavotos laikam, kad Jupiters ieies Skorpiona zīmē (tas notiks 2017. gada oktobrī). Tad viss domās izauklētais taps realizējams dzīvē.

Strēlnieks

Sasniegumus iespējams gūt, pateicoties draugu palīdzībai. Tāpēc nav vēlams norobežoties sevī. Apkārtējie cilvēki var kļūt ļoti noderīgi.

Mežāzis

Mežāzim lielas izredzes gūt panākumus karjerā vai uzlabot savu sociālo satusu. Jo īpaši veiksies Mežāžiem, kas nodarbināti Jupitera pārvaldītajās profesijās, respektīvi, pasniedzējiem, lektoriem, politiķiem, banku darbiniekiem, biznesmeņiem, teologiem, literātiem un tiem, kam darbs saistīts ar ārzemēm un ārzemniekiem. Tomēr, lai gūtu panākumus, jārēķinās, ka nāksies pielikt zināmas pūles.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri spēs ģenerēt daudzas vērtīgas un naudu nesošas idejas. Prasīsies paplašināt redzesloku. Pieaugs interese par garīgām vērtībām, filozofiju, svešām kultūrām un reliģijām. Veiksmīgs periods ceļojumiem. Juridiskie jautājumi, ja tādi ir, visticamāk, atrisināsies tev par labu.

Zivis

Šajā periodā Jupiters palīdzēs tev apjaust dzīves dziļāko būtību un patieso jēgu. Iemācīsies novērtēt lietas, kuras ir patiesi nozīmīgas. Iespējams satikt cilvēkus, kas labi orientējas finanšu jautājumos, un, pateicoties viņiem, varēsi gūt finansiālus labumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!