Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kārava trijnieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Tiek uzskatīts, ka šai finansiālā radošuma kārtij ir viens no vissarežģītākajiem likteņiem. Viņš nemitīgi ir satraukts par savām finansēm, tāpēc spiests meklēt radošus risinājumus. Kārava trijnieks vienmēr prot atšķirt patiesību no meliem, kaut dažkārt labāk gribētu, lai tā nav. Var kļūt par lielisku reklāmas un pārdošanas speciālistu, oratoru vai sabiedrisku darbinieku. Ja realizē savu augstāko potenciālu, kārava trijnieks var talantīgi praktizēt kādu ezotērikas nozari.

Ilgas pēc noturīgām attiecībām kārava trijniekam parādās salīdzinoši vēlu. Bailes no nodevības un vientulības dziļi sēž viņa zemapziņā, tāpēc viņš var neapzināti piesaukt šādas situācijas. Garīgajā plānā kārava trijniekam ir iespējas izpausties daudz labāk nekā materiālajā, un šādā griezumā jāskatās arī uz mīlestību.

Uzdevumi: lai pārvarētu milzumu kārdinājumu un pārbaudījumu, kārava trijniekam jāattīsta sava iedzimtā interese par metafiziku. Kārava trijnieks nācis pasaulē, lai praksē pārbaudītu daudzas idejas un gūtu apliecinājumu kādai no tām.

Pārbaudījumi: nenoturīga vērtību sistēma un smaga mīlestības karma no iepriekšējām dzīvēm var radīt apgrūtinājumu privātajās attiecībās. Bieži viņa dzīvē ir kāds jaunāks cilvēks, kura dēļ nākas ziedoties (tas var būt bērns, bet ne tikai). Ja kārava trijnieks neies pa gara ceļu, mūža otrā puse var būt grūtāka.

Kārava trijnieki ir arī Albrehts II Habsburgs, Herberts Hūvers, Anatolijs Sobčaks, Antonio Banderass, Madara Līduma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!