Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kreiča divnieks. Uzzini, ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem!

Šī kārts ir ļoti neviendabīga. Daži kreiča divnieki nemitīgi baidās (visvairāk – no vientulības un tā, ka nebūs, ar ko parunāt). Citi, savukārt, izliekas par vientuļniekiem, tomēr arī viņiem blakus parasti ir cilvēks, kuru viņi paniski baidās pazaudēt. Zemapziņas līmenī viņus biedē jebkādas pārmaiņas.

Kreiča divnieki ir talantīgi, viņiem ir biznesa "nags", un spēcīgā likteņa aizsardzība dara viņu ceļu uzņēmējdarbībā gludu. Vēl labāk veiksies, ja viņi strādās tandēmā. Viņi ir asprātīgi un acīgi, labprāt diskutē un apspriež svaigas idejas, taču kļūst nervozi un aizkaitināmi, kolīdz padodas bailēm.

Apveltīti ar fizisku pievilcību, kreiča divnieki varētu savaldzināt ikvienu, taču kaut kādu neizprotamu iemeslu dēļ nereti izvēlās cietākos (un negaršīgākos) riekstus – tas vairāk raksturīgi sievietēm. Lai tikai nepaliktu vienatnē, viņi mēdz iekārtoties blakus kādam "likteņa apbižotajam", kas var novest pie līdzatkarīgām attiecībām.

Uzdevums: kreiča divnieka dzīvē daudz kas ir iepriekšnolemts, tāpēc viņam jāiemācās pieņemt visu, kā ir (jo sevišķi – pieņemt pašam sevi un savu tuvāko apkārtni). Atzīties pirmām kārtām sev, ko īsti viņš sagaida no partnerattiecībām, lai varētu savā dzīvē piesaukt cilvēku, ar ko dalīties visā.

Pārbaudījums: izprast, kādu atbildību uzliek mīlestības sakari. Tikt galā ar savu talantu atrast trūkumus itin visā – arī savā mīļotajā cilvēkā. Šim talantam lai paliek vieta kreiča divnieka profesionālajā darbībā.

Kreiča divnieki ir arī Henrijs VIII, Žans Žaks Ruso, Luidži Pirandello, Marija Geperta-Maiera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!