Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir erca dāma. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Zem šīs kārts dzimušajiem piemīt īpašs personības magnetisms un pāri plūstoša "mātes mīlestība", ko viņi var veltīt gan savai ģimenei, gan arī profesionālajai dzīvei, gan ikvienam nejauši satiktam cilvēkam. Viņiem ir augsts veiksmes potenciāls, kas, lai cik paradoksāli tas šķistu, labāk izpaužas "vīrišķīgās" jomās. Būdamas apveltītas ar labu gaumi, artistiskumu, prasmi komunicēt, erca dāmas bieži pievēršas radošām profesijām.

Erca dāmas ir ideāli piemērotas vecāku lomai, ar bērniem viņām izveidojas dziļa, sirsnīga saikne – nereti daudz ciešāka nekā ar dzīvesbiedru, un pret vecāku pienākumiem viņas izturas ārkārtīgi nopietni.

Sievietes–erca dāmas ir Afrodītes arhetips – pēc viņām tiecas vīrieši, viņās iemīlas un viņas dievina. Taču viņu ideāli ir ļoti augsti, tāpēc liktenis nereti piespēlē partnerus, kuri viņas "atgriež uz zemes". Šīs kārts vīrieši ir jūtīgāki nekā vairums pārējo, tāpēc viņi nereti pārņem savā ziņā mājas un bērnu pieskatīšanu, kamēr viņu sievas labi nopelna skarbajā biznesa pasaulē.

Uzdevums: sekot saviem patiesajiem ideāliem un dāsni dalīties savā mīlestībā ar pasauli. Nepaļauties iedzimtajam laiskumam un vieglprātībai, lai nepalaistu garām savas lielās iespējas. Tikt vaļā no pārliekas pašpietiekamības.

Pārbaudījums: iemācīties dalīties savās emocionālajās vajadzībās ar partneri, kurš, iespējams, nespēj aizsniegt erca dāmas augstos standartus.

Erca dāmas ir arī Pēteris II, Felikss Blohs, Iļja Franks, Mirdza Bendrupe, Pele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!