Foto: Shutterstock
Mūsu civilizācija ir nonākusi situācijā, kurā savulaik nonāca gan lemūru, gan atlantu civilizācijas, gan tās, kuras bija pirms viņiem, un tādu ir bijis pietiekami daudz. Tuvojas brīdis, kad izšķirsies šīs civilizācijas liktenis. Un ļoti daudz cilvēku nebūs gatavi pieņemt prasības, kuras mums uzstāda nākotne. Kārtējais stāsts par "kamieli", kurš "nespēj izlīst caur adatas aci". Un kārtējo reizi "saucēja balss tuksnesī"...

Bet, piedodiet, tā vairs nav mana problēma, kam būs lemts sadzirdēt, tas sadzirdēs un sapratīs, un sāks atbilstoši rīkoties. Laika vairs nav daudz – drīzāk gadi nekā gadu desmiti. Planēta sāk atbrīvoties no parazītiem, kuri tai dara pāri. Katrs ir tiesīgs izlemt, vai iekļūt šo parazītu sarakstā un pēdējos gadus pavadīt dīkā komfortā, vai beidzot sākt aktīvi darboties ar sevi, lai spētu izdzīvot tajos apstākļos, kas nāk. Tāpēc es atļaušos vēl divus citātus. "Daudzi no tiem, kas domā, ka ir iekšā, patiesībā ir ārā un daudzi no tiem, kas domā, ka ir ārā, patiesībā ir iekšā!" un "Kas sastāv no daļām – lemts iznīcībai – strādājiet cītīgi!"

Simboli – no Kabalas līdz zīmola birkai

Sāksim ar pirmajā acu uzmetienā mazsaistītu faktu uzskaitījumu: ebrejiem bauslība aizliedza ne tikai attēlot viņu dievu, bet arī pieminēt – pat ne vārdu, ne tā sinonīmus. Turklāt pret šo jautājumu izturas pat ļoti nopietni, arī mūsdienās. Kā zināms, Kabalā katrs ivrīta alfabēta burts atbilst ciparam, tātad katru vārdu var pierakstīt kā skaitli vai otrādi – katru skaitli var attēlot kā vārdu. Pastāv pat sava veida cenzūra uz telefonu numuriem, kuru burtiskā izteiksme ir pārāk tuvu konkrētiem vārdiem.

Pie tradīcijas, kas aizliedz veidot dieva attēlu un vispār atēlot dzīvas būtnes, pieturas arī islāms. Taču islāms neaizliedz veidot sarežģītus ornamentus no Korāna citātiem.

Kristietībā – gluži pretēji – ir svētbildes, ikonas, svēto tēli un citas lietas, ko judaismā un islāmā varētu klasificēt kā elku pielūgšanu.

Droši vien tev pazīstamas arī taro kārtis. Pēc būtības katru no taro kārtīm var uzskatīt par "tālruņa numuru", pa kuru vērsties pie konkrētas neorganiskas būtnes, kuras nereti saista ar Kabalas koka sefirotiem*.

Senos laikos un mūsdienās arī cilvēki zīmēja un tetovēja uz savas ādas dažādas maģiskas zīmes un nēsāja dažādus, speciāli veidotus maģiskos aksesuārus (amuletus un talismanus) tā, lai tie pieskartos ādai konkrētā vietā, visbiežāk – kādas nolūkam atbilstošas čakras rajonā.

Zīmoli, birkas, apdrukas un citas zīmes uz apģērbiem un sadzīves priekšmetiem arī nes savu informāciju. Pavērosim, kādās vietās tiek izvietotas šīs zīmolu uzšuves un apdrukas! Uz kakla, uz sirds, pretī trešajai acij, uz gurniem blakus oranžajai (otrajai) čakrai... Nejaušība? Vai arī mums uzspiež nēsāt talismanu (t.i., mākslīgi pagatavotu maģisko priekšmetu), kura darbības sfēra mums nav īsti zināma?... Ja tas notiek ar tavu piekrišanu – nu, ko, tā ir tava problēma. Bet, ja to dara bez tavas atļaujas, tevi par to nebrīdinot? Teiksim tā – nav gluži rožu aromāts... Kāda informācija tiek ienesta tavā energoinformatīvajā laukā un ar kādu mērķi? Tāpat visuresošie svītru kodi ar cipariem, bet varbūt ar vārdiem, kas nomaskēti par cipariem...

"Miera pīpe", smaržas un dalīta gulta

Foto: Shutterstock

Enerģētiskās saites starp cilvēkiem ir visai raibs pinums. Caur seksuālajām attiecībām partneris nodod mums kontaktu ar visiem partneriem, kas viņam bijuši pirms tam, un ar visiem tiem, kas bijuši viņa partnera partneri utt. Par laimi, vismaz šajā virzienā ar katru jaunu slāni kontakta jauda, kaut pamazām, bet atslābst. Ir speciālas tehnikas šādu saikņu tīrīšanai, pietiekami vienkāršas, lai enerģētiski izglītots cilvēks varētu patstāvīgi noņemt lielu daļu no viņam liekās informācijas, bet ne par to ir stāsts. Ja mēs telpu nepiegružojam, to ir vieglāk uzturēt kārtībā – tas atiecas arī uz auru.

Taču enerģētiskās saites veidojas ne jau tikai seksuālas saskares rezultātā. Sarunas, īpaši, ja tās izraisa emocijas, arī veido enerģētiskas saites.

Kaifs, ko dod piedošana

Ja mēs apvainojamies uz cilvēku – tas nozīmē, ka mēs izveidojam ar viņu ne mazāk ciešu sait

mi kā iemīloties. Nezinu, kā tu, bet, kolīdz es sapratu, ka šis apgalvojums nav dumjš joks, sāku rūpīgi sekot līdzi savām emocijām. Piedot un atlaist, piedot un atlaist, un nevis tāpēc, ka būtu garīgi pārāks! Vienkārši – kāda, piedod, mārutka pēc man staigāt apkārt, sasietam vienā saitē ar cilvēku, kas spēj manī izraisīt negatīvās emocijas? Es domās saku: "Piedod tu man, kā es piedodu tev!" un atlaižu viņu.

Kā es saprotu, ka man ir izdevies saiti pārraut?

Kad saite pārtrūkst, tu saņem atpakaļ visu savu enerģiju, ko esi patērējis šīs saites uzturēšanai. Tas ir tāds patīkamu sajūtu impulss... Kā lai to paskaidro – savdabīgs paņēmiens, kā ķert kaifu. Es nebrīnos, ka cilvēki, kas šo tehniku ir apguvuši, kļūst no tās atkarīgi un meklē, kam vēl no savas pagātnes varētu piedot. Un zini – ir vērts: tas spēcīgi tīra karmu!

Japāņi daudz mokās ar tā saukto "netiešo skūpstu" kad divi cilvēki lieto vienus ēdamrīkus, šādi nonākot kontaktā. Piekrītu. Bet vēl eksistē pasīvie smēķētāji, un dūmi ļoti labi pārnes astrālo enerģiju. Ne jau velti indiāņi pīpēja miera pīpi! Pēc viņu uzskatiem, cilvēki, kas pīpējuši vienu pīpi, atklāj viens otram savu būtību ar tabakas dūmu palīdzību. Plus smaržas – tas ir zemāko astrālo enerģiju izpaudums. Sieviete, kas lieto smaržas, maldina vīriešus savā tuvumā, izdodot sev neraksturīgu "astrālo starojumu". Par enerģētiskajām sekām faktam, ka kāds publiskā vietā, atvainojos, samaitā gaisu, es vispār nevēlos komentēt!

Sakiet, kā lai pie šādiem noteikumiem ievēro kaut vai pašu elementārāko enerģētisko higiēnu?

Karmas sanitāri

Tālākās energoinformatīvās attīstības skolas (TEIA) tehnoloģijas māca veidot ap sevi "akvāriju" vai zirnekļa tīmekli – enerģētiski necaurspīdīgu vai puscaurspīdīgu sfēru, kas ierobežo tavu auru.

Labi, kur mēs velkam auras robežu? Izstieptas rokas attālumā? Un ko darām ar atlikušo auras daļu? Lai šādu auras barjeru noturētu, tai pastāvīgi ir jāvelta speciāla uzmanība. Pieņemsim, lielāko daļu dienas tev tas izdodas, tu esi uzkrājis ievērojamu enerģijas daudzumu un enerģētiskajā plānā mirgo kā Jaungada eglīte, bet tad saskrienies ar kašķīgu tantuku – jebkura vecuma un jebkura dzimuma.

Piemēram, no tiem, kas baznīcā citiem aiz muguras šņāc par sīku rituālo nianšu neievērošanu vai vienkārši pukst sabiedriskajā transportā. Vai nu mazums, kur tādi "astrālie killeri" un "karmas sanitāri" spieto...

Kāpēc "karmas sanitāri"? Tāpēc, ka tādi cilvēki ir nolikti, lai neļautu citiem attīrīt savu karmu un garīgi attīstīties. Ja mājā ir ieviesies tāds "tantuks", bet visi citi mājas iemītnieki aktīvi praktizē piedošanas tehniku, – vai nu tantuks no mājas pazūd, vai arī viņu aiznes ar kājām pa priekšu. Tādi "tantuki" ir kā prusaki – dzīvo tikai tur, kur valda strīdi, aizvainojumi, negatīvas emocijas. Viņi uzaug kā mīkla no rauga uz nekvalificētu priesteru sprediķiem un televīzijas ziņām!

Nav jēgas pavairot cilvēkus, kuri neprot sevi mīlēt

Labi, lai paliek tantuki, piedosim viņiem un atlaidīsim. Katrs pats savas laimes kalējs!

Mums svarīgāk ir, kā mums pašiem dzīvot. Mēs taču sevi mīlam?

Nē?

Tad kā mēs varam mīlēt citus? Kur rast mīlestību, ko nodot bērniem mantojumā? Nav – nu ja, nav, mums neiedeva pietiekami, un mēs to pašu neprotam tālāk atdot.

Tā arī civilizācija dodas pretī savam galam. Dzimstība krītas, jo cilvēkiem, kuri neprot mīlēt sevi (par citiem nerunājot), nav jēgas vairot cilvēkus, kurus viņi nespēs iemācīt mīlēt! Tā arī izmirstam. Dzimtu vairs nav, ģimenes, bieži turas uz... Nu, nezinu, uz ko tādas ģimenes var turēties...

Enerģētikas higiēna – sāksim ar mazumiņu

Foto: Shutterstock

Ir ienācis priekšlikums – varbūt pamēģināsim sakārtot sevi, nu kaut vai tikai tik daudz, lai neizmirtu? Nevienu tas neinteresē? Nu, tā jau es domāju!

Kurš normāls mūsdienu cilvēks uztrauksies par tādām muļķībām! "Piķis" jāvāra, darbs jādara, nevienam nav laika, visi aizņemti ar skriešanu vāveres ritenī! Labi, skrējēji lai skrien tālāk, es pamēģināsu parunāt ar tiem, kas vismaz kādreiz domā izkāpt.

Sāksim ar mazumiņu:

  • attīri savu apģērbu no nevēlamiem enerģētiskiem uzrakstiem – pārtrauc nēsāt apdrukātus ogļu maisus;
  • noplēs no apģērba visus tos "leiblus" un pogas ar svešiem uzrakstiem un simboliem.

Jau no tā vien dzīvot kļūs vieglāk! Pilsētā, daudzdzīvokļu ēkā ir grūti sevi sakārtot – apkārtējo cilvēku lauki mēdz būt visai agresīvi. Normāli būtu 10–15 kilometru no tuvākās apdzīvotās vietas meditēt. Bet kā nu ir, tā nu ir – dzīvojam daudzdzīvokļu mājās, var teikt, meditējam kanalizācijas akā vai nodarbojamies ar seksu, stāvot šūpuļtīklā, ja tā labāk tīk.

Labi, varbūt tiešām ir vērts mācīt cilvēkus meditēt?

Uz mirkli iztēlojos, ka man jāpasniedz taktīlās meditācijas nodarbības. Pirms nodarbībām ieteiktu aptīt galvu pat ne ar dvieli – labāk uzreiz uztīt no palaga turbānu: kad atbrīvosies gadiem (varbūt gadu desmitiem) nepieprasītā seksuālā enerģija, jebkurš eksorcists sāks maliņā nervozi pīpēt...

* Sefirot ir daudzskaitļa forma ebreju vārdam "sefira", kura sākotnējā nozīme ir bijusi "cipars". Tajā var atrast arī grieķu vārda "sfēra" izcelsmi, ar ko sākotnēji tika saprasts "Debesu jums" tā ezotēriskajā nozīmē - t.i. kā dievišķo parādību mājvieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!