Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir erca dūzis. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Šīs kārts atslēgas vārdi – mīlas alkas. Taču vienlīdz viņu raksturo arī alkas pēc naudas. Šī ir jauna dvēsele, bieži – ar noslieci uz impulsivitāti, egoismu un daudzām kļūdām, taču vienlaikus ļoti radoša, drosmīga un vīrišķīga. Būtu labāk, ja šī drosme apvienotos ar viedumu, taču tas vērojams retāk. Viņam ļoti būtiski saņemt atzinību par savu darbu.

Erca dūža impulsīvais raksturs un nemitīgā vēlme pēc jauniem iespaidiem liedz viņam nobāzēties blakus vienam partnerim uz ilgu laiku. Viņam nepieciešams cilvēks, ar kuru kopā var daudz ceļot vai apmainīties pieredzē, bet kurš neliks būt blakus 24/7 režīmā.

Uzdevums: erca dūzim jāuzvar savas bailes nonākt naudas trūkumā. Jāiemācās netraukties vairākos virzienos vienlaikus, lai neiekultos materiālās problēmās un stresā.

Pārbaudījums: slepenas kaislības mēdz neļaut realizēties erca dūža garīgajam potenciālam. Vissmagākais krusts – pastāvīga vērtību maiņa.

Erca dūži ir arī Radjerds Kiplings, Ingus Bauščenieks, Arvils Ašeradens, Taigers Vudss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!