25. decembrī sievišķīgo enerģiju aizgādne Venera no omulīgās Strēlnieku zīmes iegāja strukturētajā un mērķtiecīgajā Mežāža zīmē, kur atradīsies līdz nākamā gada 18. janvārim. Šajā laikā tieksimies pēc materiālās stabilitātes, drošības, statusa, sakārtotības un efektivitātes visās dzīves jomās, bet jo īpaši –vajadzībā gūt panākumus.

Būsim daudz noteiktāki savās vēlmēs un stingrāki attiecībā uz sevi. Tas ļaus ziedot šodienas īslaicīgos priekus nākotnes ilgtermiņa ieguvumu vārdā. Tādēļ sevišķi sievietes ar labiem rezultātiem var sākt diētu vai citu sen atliktu plānu realizāciju.

Tāpat šajā laikā tieši briedums un pieredze piesaistīs un patiks vairāk nekā jaunavīgs naivums. Jo tev vairāk gadu, jo lielāka iespēja uz kādu atstāt labu iespaidu. Tā kā arī vīrieši šajās nedēļās ir stipri rosīgi attiecību meklējumos, tad šis periods dāvās labas iespējas iepazīties tieši nobriedušākām dāmām – ar nopietnu domāšanu, spēcīgu darba mīlestību, karjeru, kuras zina, ko vēlas (jo īpaši laikā no 7. līdz 10. janvārim).

Sievietēm šajā laikā būs svarīgi sevi harmoniski pasniegt sabiedrībā, tādēļ sevišķi tiks piedomāts pie vietai un telpai piemērota imidža, apģērba, aksesuāriem, uzvedības, visbiežāk izvēloties klasisko stilu bez liekiem izaicinājumiem vai neviennozīmīgi uztveramām detaļām.

Pirkumi būs vairāk saistīti ar amatam, statusam un darbam nepieciešamo. Tomēr attiecībā uz lielajiem pirkumiem, lai arī būsim praktiski un pat taupīgi noskaņoti, izvēle kritīs par labu augstai kvalitātei, labām garantijām un ilgmūžībai.

Tik tikko Saturns, kas gādā par pienākumiem, pelnītiem panākumiem, taisnīgumu un pašdisciplīnu, ir atgriezies savās mājās – Mežāža zīmē. Tieši Venera palīdzēs šīs nopietnās enerģijas ātri vien sajust un ļoti efektīvi likt lietā – ķeroties klāt visnopietnākajiem un sarežģītākajiem dzīves jautājumiem – ļaujot no kaut kā atteikties, bet kaut ko citu iekļaut savā vēlmju sarakstā, sakārtot mērķus un prioritātes, kas var būt dominējošais kurss uz nākamajiem vismaz 2,5 gadiem.

Piemitīs veselīgas ambīcijas. Šajās nedēļās karjera, statuss, panākumi, varbūt pat slava, ir tas, uz ko ne viens vien liks daudz lielāku akcentu, un tam tiešām ir vieta būt, ja tavas ambīcijas ir balstītas tavās zināšanās un, galvenais, praktiskajā pieredzē.

Tieksimies pēc rezultātiem visās jomās. Patiesi, šis periods dāvā ļoti labas iespējas pārkārtot savu dzīvi tā, lai būtu iespēja sasniegt nospraustos mērķus. Savukārt, ja nav konkrētības tajā, ko tu vēlies, tad tieši tagad var ieviest labi pārdomātus, adekvātus un saprātīgus lielākus un mazākus mērķus.

Savukārt nepārliecinātajiem un bailīgajiem šis periods būs grūts – pazeminātais pašvērtējums atspoguļosies tajos mērķos, lomās un statusos, kurus uzņemsies. Savukārt bailes par materiālo drošību var motivēt ķerties pie pagalam nepateicīgiem vai neatbilstoši novērtētiem pienākumiem.

Cits izcelšanas vērts notikums ir Saules un Veneras sadejošanās debesjumā, kuras kulminācija ir 9. janvārī. Līdz šim laikam vairāku mēnešu garumā Veneras vilinājumi un kārdinājumi mūs ietekmēja drīzāk neapzināti, tiecoties pēc spilgtām sajūtām un pirms laika izdzīvojot gaidāmo vēlmju piepildījumu saldo garšu. Savukārt pēc šā datuma turpmākie aptuveni deviņi mēneši ļaus daudz apzinātāk ietekmēt un vadīt savas vēlmes, bet sajūtas izpaudīsim vairāk uz realitāti balstītos priekos un bēdās.

Venera Mežāža zīmē jūtas labi, viņa šeit rūpējas par sievietēm tik ļoti svarīgo vēlmi pēc sakārtotības un skaidrības, finansiālās labklājības, aizsargātības, drošības un stabilitātes. Tomēr tas var novest arī pie pārmērīgas stingrības un prasīguma pret sevi un līdzcilvēkiem. Piemēram, kļūstot par karjeristi, kura aizmirsusi citas dzīves sfēras, par burta kalpu, lai dokumenti un formāli viss būtu kārtībā, radot perfektu imidžu un tēlu, bet savās dzīlēs slēpjot nedrošību un bailes no rītdienas, riskējot kļūt pārāk lietišķai un “sausai” savās izpausmēs.

Tādēļ šajā svētku laikā, kad varam uz savu dzīvi paskatīties no malas, ir vispiemērotākais brīdis, lai gūtu maksimumu no šā perioda enerģijām caur mērķu skaidrību, nolūku tīrību un spēcīgu iekšējo motivāciju sasniegt iecerēto.

Lai laimīgs un veselīgām ambīcijām piepildīts 2018. gads!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!