Janvārī sākam publicēt katras dienas kopējo numeroloģisko fonu. Tajā tiek aprakstītas enerģijas, kuras Visums sūta uz Zemi, lai tu varētu sagatavoties pildīt šajā dienā paredzētos uzdevumus.

Piebildīsim, ka šis ir dienas vispārējais fons, kas iedarbojas uz ikvienu cilvēku. Nopietnu dzīves lēmumu pieņemšanai tomēr katram ieteicams konsultēties ar savu numerologu, kurš pateiks, kādi ir tieši tavi šīs dienas, mēneša un pat gada uzdevumi. Katram ciparam ir sava nozīme, sava enerģētiskā vibrācija. Numerologs, veicot aprēķinus, spēj noteikt ciparus, kuri ietekmē cilvēka rīcību katru dienu. Viņš prot arī interpretēt šos ciparus atkarībā no to savstarpējās mijiedarbības. Gluži tāpat, kā pianists spēj lasīt notis un caur tām stāstīt stāstu vai kā astrologs, kurš spēj lasīt zvaigžņu karti, nosaka veiksmīgos darbus konkrētai dienai.

Paskaidrošu, kā tas darbojas, skatoties no astroloģijas viedokļa. Katru dienu mūsu rīcību spēcīgi ietekmē trīs cipari. Katram ciparam atbilst kāda no planētām:

1 – Saule,
2 – Mēness,
3 – Jupiters,
4 – Urāns vai Rahu,
5 – Merkurs,
6 – Venera,
7 – Neptūns vai Ketu,
8 – Saturns,
9 – Marss (arī Plutons).

Aplūkosim datumu 01.01.2018. Šajā datumā vibrē cipari 2, 3 un 4. Mēness, Jupiters un Urāns. Saliekam šīs trīs planētas kopā un interpretējam kopējo nozīmi. 02.01.2018. – Mēness, Jupiters un Merkurs... Un tā tālāk.

Apskatām 2018. gadu. 2+0+1+8=11, 1+1=2. Tātad šā gada cipars ir 2 un planēta – Mēness. Ir skaidrs, ka visu 2018. gadu mums katram Mēness ietekme ir jāņem vērā.

Lai aprēķinātu mēneša ciparu, pie konkrētā gada cipara pieskaitām to mēnesi, kuru apskatām. Kā jau secinājām, 2018. gads ir 2. Lai zinātu janvāra ciparu, pie gada cipara pieskaitām mēneša ciparu. Tātad 2+1 (janvāris) = 3. Visu janvāri aktuāls ir cipars 3.

Lai zinātu konkrētas dienas spēcīgi vibrējošo ciparu, pie mēneša cipara pieskaitām datumu. Piemēram, janvāra mēneša cipars ir 3, un mēs gribam apskatīt 12. datuma vibrējošo enerģiju: 3+12=15, 1+5=6.

Tādējādi 2018. gada 12. janvāris mums dod ciparu 2, 3 un 6 vibrācijas. Citiem vārdiem – Mēness, Jupitera un Veneras enerģiju. Atliek tikai tās savienot un aprakstīt, ko arī darīšu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!