Pēc martā iekustinātām pavasara enerģijām ir vērts pievērst savu uzmanību tīkamākām lietām – palutināt savu miesu un garu ar jauniem iespaidiem (ļauties masāžām, spa procedūrām, nodoties meditācijām un tamlidzīgi), veltīt vairāk laika ģimenes un patīkamu cilvēku sabiedrībā. Aprīlī jāsvin dzīve visā tās krāšņumā!

Jauni sapņi, jaunas cerības, jauni mērķi – viss, kas patiešām izraisa tavu interesi – klauvēs pie iespēju durvīm! Ieguldi laiku un enerģiju tajā, kas tavā dzīvē spēlē svarīgu un nozīmīgu lomu; tajā, kas remdēs tavu emocionālo un garīgo izsalkumu, jo, kā zini, ne vienmēr labsajūtas faktoru nosaka tikai naudasmaka biezums. Rīkojies saskaņā ar savu patieso gribu.

Būs situācijas, kad gribēsies skaldīt un valdīt – jā, iespējams, tas tobrīd var šķist vispareizākais lēmums, bet atceries, ka valdīt var gudri – tā vietā, lai uzsvērtu otra vājības, palīdzi saskatīt stiprās puses! Necenties pārveidot apkārtējos! Esi dzīvesgudrs valdītājs!

Ievies aprīļa haosā kārtību! Pirms rīkoties, novērtē situāciju un iepazīsties ar spēles noteikumiem! Vēlams atrast sev līdzīgi domājošos un darboties komandā. Ja komandas darbs nav iespējams, uzturi draudzīgas un sirsnīgas attiecības ar apkārtējiem. Ne vienmēr visu var atrisināt ar dūrēm un "buntošanos".

Aprīlī iespējami patīkami pārsteigumi. Privātajā dzīvē var iepūst jaunas vēsmas. Vai esi tām gatavs? Te lieti noderēs teiciens – nevērtē vīru pēc cepures! Lai iepazītu otru, velti tam vairāk sava laika un, iespējams, būsi patīkami pārsteigts par to, kas atklāsies zem cepures!

Darbā un finanšu jomā būs aizķērusies marta vieglprātība. Sirds alks pēc kaut kā vairāk, acis var pārskriet pār jauniem darba piedāvājumiem; kādam radīsies nepārvarama vēlme riskēt un doties nezināmā virzienā. Lai kāds būs lēmums, ieklausies saprāta balsī. Ja balss klusē, ieklausies domubiedros un padomos no malas. Arī finanšu lietās radīsies vairāk iespēju riskēt ar finansēm, ieguldot tās jaunos projektos.

Veselība arī aprīlī būs svarīga tēma – var saasināties veselības jautājumi. Ja vēl martā šim jautājumam nepievērsi uzmanību, tad aprīlī, iespējams, par sevi dos ziņu pirmie simptomi, kas pastiprināti dos signālu par nepieciešamību aizdoties "veikt pilnu tehnisko apskati". Ar veselību nejoko – dari, kas darāms! Nemeklē attaisnojumus tam, kāpēc veselība var pagaidīt!

Lai aprīlī iedegas spožāk tava cerību un sapņu piepildījumu zvaigzne!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!