No 17. marta līdz pat 16. maijam Marss staigās cauri Mežāža zīmei, liekot mums kļūt organizētākiem, mērķtiecīgākiem un kontrolējošākiem. Šajā laikā mums būs vieglāk nospraust ilgtermiņa mērķus, maksimāli koncentrēt savu gribu mērķa izpildei un vērsties ar stingrām prasībām gan pret sevi, gan apkārtējiem.

Kļūsim daudz godkārīgāki, mūs vairāk saistīs tādi jautājumi, kā virzīšanās pa karjeras kāpnēm, nepieciešamība pēc savu pūļu un sasniegumu publiskas novērtēšanas un kvalifikācijas celšana. Tieši šajā laikā var aktualizēties kādas pārrunas ar priekšniecību, darījumi valsts iestādēs vai organizācijās ar stingru un skaidri izteiktu struktūru. Varam projektēt vai pārprojektēt mājokli, taisīt remontu vai kādus pārbūves darbus, daži ķersies pat pie renovācijas vai restaurācijas plāniem, lai dotu vecām lietām vai vietām jaunu dzīvību.

Lai gan Mežāžu Marss mūsu enerģiju padara organizētu un ieliek noteiktos rāmīšos, tomēr visu šo laiku saglabājas risks uz pārāk lielu neiecietību pret vājākiem, tādiem, kas nav tik mērķtiecīgi un organizēti, kas var sevi braši turēt rokās. Ļoti jāpiesargājas, lai mūsu darbības nekļūst despotiskas, jo pārāk kategoriska pieeja lietām vienmēr izraisa pretestību. Un, lai gan Marss Mežāzī ir radis sastapt pretestību, tomēr pārspīlējumu risks saglabāsies ļoti augsts visu šo laiku, jo "caursišanas" spējas būs ļoti augstā līmenī izteiktas.

Ko tad darīt, lai veiksmīgāk izmantotu mūsu enerģētisko fonu, tomēr nekristu galējībās un gūtu gandarījumu? Atcerēties, ka plānošana un darbs ir laba lieta, tomēr jāpadomā arī par veselīgu atpūtu, lai spētu priecāties par saviem darba augļiem. Kad lielais plāns ir izveidots, sadalīsim to mazākos posmiņos, lai spētu nosvinēt savas mazās uzvaras un sasniegumus!

Vēl šajā laikā ļoti ieteicami ir visa veida lokanības un izturības vingrinājumi, jo vājā vieta būs mugurkauls un vispār kaulu sistēma, locītavas, āda. Ļoti piemērota ir peldēšana, jo tā palīdz atbrīvot muskulatūru, tādā veidā nomierinot un atbrīvojot ķermeni no uzkrātā sasprindzinājuma.

Un, kā parasti, šeit ir datumi, kuros jo īpaši jākontrolē sevi, lai neaizvainotu citus:

17., 24. un 31. marts,
7., 14., 21. un 28. aprīlis,
6. maijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!