Marts – mēnesis, kad pavasaris ar ziemu uzsāk stīvēšanos par vietu zem saules, kad zem logiem serenādes sāk izpildīt kaķu koris, bet cilvēku prātos sāk iezagties gaidas pēc spožāka un siltāka saules glāsta. Un tieši šādās enerģijās paies šis mēnesis – kāds sāks tievēšanas programmu, kāds pierakstīsies uz sporta kluba nodarbībām, kāds steigsies tālākā atpūtas braucienā pie ūdeņiem.

Jā, prāts šomēnes darbam pievērsīsies negribīgi – tiks darīts pats, pats nepieciešamākais, bet entuziasms un patiesā dvēseles degsme tiks novirzīta uz blakuslietām.

Kā jau minēju iepriekš, uz darbu, biznesu, finansēm tavs prāts īpašu akcentu šomēnes neliks. Pateicoties tavam profesionālismam, ieviestajai darba organizācijai, viss notiksies pats no sevis. Visdrīzāk, nepatīkamu pārsteigumu nebūs, bet tas nenozīmē, ka viss jāpalaiž pašplūsmā.

Lai kurp šomēnes būs vērsta tava uzmanība, ir vērts turēt pirkstu uz pulsa arī darba un finanšu jautājumos. Ja esi darba meklējumos, labs mēnesis, lai pierādītu savas prasmes un padalītos ar savu profesionālo pieredzi. Rezultāts, protams, būs atkarīgs no ieguldītā laika un enerģijas. Galvenais, esi objektīvs pašnovērtējumā – nelec nepamatoti par augstu, kā arī nenoniecini sevi par zemu. Iespējams, tieši šomēnes tev uzsmaidīs laime darba lietās! Finanšu jautājumos esi uzmanīgs – prāts nesīsies uz neapdomīgiem un pat neloģiskiem tēriņiem!

Attiecību jautājumi šomēnes būs visaktuālākie. Vienam attiecībās būs jāienes "vieglums", bet kādam citam būs jāizvērtē, cik patiesas ir savstarpējās attiecības – varbūt tevi muļķo vai arī tieši tu pret otru neattiecies ar pienācīgu atbildību? Uzjundīs mīlestības jūtas – kādam tās būs jaunas, kādam restaurētas esošās.

Ja esi otrās pusītes meklējumos, nopietnas attiecības šomēnes būs grūti atrast, bet uz vieglu flirtu un jaukiem kopā būšanas mirkļiem gan vari rēķināties! Ļaujies marta vējiem un uzplauksti!

Veselības jomā marts ir stabils mēnesis, un tomēr, ja ir kādas sūdzības, derētu pārbaudīties pie profesionāļiem, jo, lai gan šobrīd viss ir labi, iespējama veselības pasliktināšanās.

Marts ir enerģijas atmodas laiks, tāpēc parūpējies, lai šajā laikā tu uzņemtu pozitīvu, tīru un iedvesmojošu enerģiju. Izvēdini savas mājas, turi prātu tīru, sirdī ievies kārtību, un novēlu, lai logs uz pasauli kļūst tīrs un skaidrs!

Lai viss izdodas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!