Paciemojusies pie kautrīgā un intravertā Vēzīša, Venera 14. jūnijā pāriet karaliskajā Lauvas zīmē. Diemžēl arī šeit tā nejutīsies visai labi. Jau pati pāreja no Ūdens zīmes uz Uguns zīmi nav vienkārša, bet, ja vēl veidojas spriedzes aspekti ar apkārējām planētām, tad es to salīdzinātu ar eksplozīvu izrāvienu. Ja visu iepriekšējo periodu raudāji spilvenā, tad tagad pienācis laiks parādīt, kurš te ir galvenais.

Spilgta, spoža, izteiksmīga, Venera Lauvas zīmē centīsies par visām varītēm pierādīt savu nozīmīgumu un vērtību apkārtējo acīs. Tā vēlēsies visu uzmanību tikai un vienīgi sev un nevienam citam. Tomēr, salīdzinot ar ugunīgo Auna zīmi, šeit Venera nav tikai egoistiska. Tā gaida uzslavas un glaimus, bet arī māk dāvāt milzum daudz prieka, mīlestības un krāšņus mirkļus.

Interesanti, ka Marss, kas atbild par vīrišķo enerģiju, šajā laika periodā atradīsies Ūdensvīra zīmē. Tā ir pretējā zīme Lauvas zīmei un iemieso sevī pilnīgi pretējus principus. Tas nozīmē tikai vienu – attiecībās ies karsti.

Sievietes gribēs izcelties, parādīt sevi, dāsni dāvās uzmanību un aplaimos apkārējos ar savu personības šarmu, bet par to gaidīs uzslavas un komplimentus, kamēr vīriešu kārtas pārstāvji teiks, ka visi ir vienlīdzīgi, svarīgākais ir cilvēks, draugi, es nevaru piederēt tev vienai, daudzas sievietes labi izskatās utt. Kompromisu māksla jeb vēlme paiet vienam otram solīti pretī šobrīd ļoti noderēs.

Lielisks laiks, lai papildinātu savu garderobi, izvēloties efektīvus, pamanāmus tērpus, lai koši mirdzētu visās vakara ballītēs. Tāpat var pirkt kosmētiku, veikt procedūras, kas uzlabo ārējo izskatu, lutināt sevi ar zelta rotaslietām. Reprezentabla āriene līdz pat 10. jūlijam būs ļoti svarīga.

Un kurš gan tik skaistā laikā kā šis sēž mājās?! Ieplāno vasarīgas ballītes, noteikti ej uz Dziesmu un deju svētkiem, baudi vasaras enerģētiski spēcīgāko laiku – Vasaras saulstāvjus, neaizmirstot par krāšņiem rituāliem un piemērotu apģērbu. Grandiozos pasākumos bauda būs gan ego, gan dvēselei. Tā sacīt, lai var sevi parādīt un uz citiem paskatīties.

Nauda šajā laikā turēsies, ja vien sabalansēsi vēlmes ar iespējām.

Pozitīvās iezīmes – augstsirdība, kaislīgas jūtas, to izrādīšana (pretēji Vēzim, kurš klusi mīlēja savu īsto un vienīgo, nevienam nezināms un neatklāts), mākslas, modes mīlestība, uzticība un stabilitāte jūtās.

Klupšanas akmens – patmīlība, aizvainojums, sakāpināta savas vērības apziņa, nespēja redzēt lietas objektīvi, pārmērīga baudkārība, neremdināmas vēlmes.

Lielākie saspīlējumi attiecībās gaidāmi no 21. līdz 23. jūnijam. Tāpēc prātīgi ar papardes zieda meklēšanu! Strīdos un konfliktos labs risinājums ir otra cilvēka pieņemšana un ļaušana katram būt pašam. Mēs esam tik dažādi, un tas ir brīnišķīgi!

Priecīgu līgošanu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!