Augusts gaidāms stabils, kaut atkal aicinās ieviest savā dzīvē stabilitāti un harmoniju. Lai panāktu sev vēlamo mērķi, nāksies ielikt visu savu spēku, un, iespējams, vēl vairāk, un, lai kā var gribēties iebilst, zini, ka tev visam pietiks spēka. Jautājums, kas var kļūt aktuāls, – vai tev to šobrīd vajag? Ja vajag, tad nežēlo sevi – ej uz visu banku! Šomēnes piesardzība, zināma skepse un reāls skatījums uz procesiem palīdzēs salikt visu pa plauktiņiem un nospraust reālus mērķus.

Rēķinies, ka šomēnes nāksies ielikt daudz darba, laika un enerģijas, jāpievērš uzmanība detaļām. Iespēju un saprāta robežās uzdrīksties atteikt visam, kas ir pretrunā ar tevi, tavām vēlmēm un vajadzībām. Ja tomēr situācija neļauj atteikt, tad izlobi savu labumu nepatīkamajā! Atrodi pozitīvo katrā niekā un sīkumā!

Finanšu un darbā jomā aicinu uzmanīgāk pasekot finanšu plūsmai. Būs tendence “notriekt” naudu, kas pelnīta tik sūri un grūti, jo pēc svinībām var nākties saskarties ar realitāti, atklājot, ka uzvara bijusi tikai virspusēja, – īstais darbs tikai sāksies. Un te var sasāpēties temats par notriekto naudu, tāpēc tērē apdomīgi! Apsver iespējas ieguldīt finanses jaunos, stabilos, ilgtermiņa projektos!

Augusts ir labs mēnesis, lai ieviestu savā dzīvē kādus jauninājumus – lai tas būtu hobijs vai jauns mājdzīvnieks, lai tas būtu sen lolots ceļojums vai kārotas lietas iegāde, uzdrīksties spert soli tuvāk personīgajai laimei – izveido jaunas vai pilnveido esošās attiecības.

Enerģijas būs pietiekami, lai radītu un piepildītu savus sapņus.
Esi godīgs pret sevi un citiem, domā, ko runā un dari, jo viss tevis teiktais atgriezīsies pie tevis, tāpēc parūpējies, lai šis bumerangs būtu ar patīkamām sekām.

Augustā pacel galvu augstāk un ieraugi jaunas iespējas, uzņem un sajūti sevī visu to burvību, ko dzīve tev sniedz - tu vari vēl daudz, daudz vairāk! Augusta potenciāls tev sniedz iespēju atsperties un lēkt vēl augstāk!

Lai viss izdodas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!