Oktobris būs interesants mēnesis. Pastāvēs, kas mainīsies – pārmaiņas būs, un atliek vien saņemties, lai tām pielāgotos. Tās būs kvalitatīvas pārmaiņas, kas diezgan spraigā ritmā pielabos tavu dzīves ritmu un notikumus. Nē, šoreiz no pārmaiņu vējiem neizvairīties, tāpēc esi elastīgs un kā smilga locies līdzi.

Šajā diezgan vētrainajā mēnesī radīsies jautājums – nu, kam gan tas viss man vajadzīgs? Kāpēc tieši ar mani tas viss notiek? Un atbilde ir – jo tas tev šobrīd ir vajadzīgs, lai kļūtu vēl stiprāks savā garā un darbos. Iespējami sāpīgi kritieni, nodevības, zaudējumi, bet pat visgrūtākajā brīdī ir jāsaprot, ka nekas nav mūžīgs. Šomēnes var atvērties acis jebkurā no jomām – attiecībās, darbā, arī veselības jomā. Iespējams, atradīsi problēmu sakni, un tas, savukārt, ļaus tev to ja ne iznīdēt, tad iepazīt un saprast, kā rīkoties tālāk. Uztver šo mēnesi kā labu mācību stundu.

Neļauj citiem izmantot sevi! Novērtē savas spējas un liec tās lietā!

Arī saskarsmē ar apkārtējiem esi atvērts, lai mazinātu iespēju iemantot sev skauģus un nelabvēļus, jo šomēnes saaktivizēsies visas enerģijas. Parūpējies, lai tās būtu maksimāli labvēlīgākas pret tevi!

Darba un finanšu jomā arī gaidāmas spraigas enerģijas – viss būs, viss notiks, bet jautājums – kādās enerģijās? Cik tīri un caurspīdīgi ir tavi ienākumi un nodarbošanās? Iespējama pārdroša rīcība, pārlieka paļāvība uz veiksmi. Iespējamas krasas pārmaiņas – kur ir aitas, tur ir cirpēji!

Oktobrī attiecībās būs augsta intensitāte un sakāpinātas emocijas. Iespējama skaļa, demonstratīva attiecību risināšana, izteikta drāma, sava pārākuma uzspiešana. Iespējamas domstarpības uz līdzenas vietas. Jā, ir cilvēki, kuri ir pieraduši dzīvot šādā attiecību modelī, un jūtas pat ļoti apmierināti, bet tiem, kam tas ir neierasti, saprotams, ka radīsies manāms diskomforts. Pēkšņi var atklāties slēptas rakstura īpatnības, apkārtējo uzvedība var pārsteigt nesagatavotu.

Kā jau minēju agrāk, arī veselības jautājumos iespējamas krasas pārmaiņas – kādam kļūs labāk, kādam sliktāk, bet vēl kādam situācija pēc ilgas miera stadijas var sakustēties. Iespējams, radīsies nepieciešamība doties uz ārstniecības iestādi. Neizvairīties arī no traumām vai neplānotas ķirurģiskas iejaukšanās. Nav jau tā bilde tik melna, kā sākotnēji var šķist, – tikpat labi šomēnes būs īstais laiks, lai rastu garīgu, emocionālu un fizisku līdzsvaru pēc kāda smagāka notikuma vai slimību perioda.

Esi šomēnes ļoti uzmanīgs savos vārdos, darbos un dzīves tempā! Pirms griez, labāk septiņreiz nomēri!

Rodi mieru un līdzsvaru sevī – pirms izlādē savas negācijas, padomā, vai ir vērts tās izgāzt uz cilvēkiem, ar ko tev ikdienā jāsadarbojas. Varbūt vari šo sakrājušos enerģiju izlikt sportā vai citā fiziskā aktivitātē, piemēram, izberzt grīdu? Kaut oktobris būs spraigs emocijām un brīžiem pat neadekvātiem notikumiem, tava iekšējā sakārtotība palīdzēs distancēties no nepatīkamiem momentiem un uztvert visu vieglāk!

Lai tev viss izdodas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!