8. decembrī no pulksten 10.30 Rīgas Kultūru vidusskolā Latvijas astrologu asociācijas (LastrA) rīkotajā konferencē pulcēsies ne tikai profesionāli, praktizējoši astrologi, bet arī astroloģijas interesenti, jo piedāvāto tēmu loks ir plašs un skar teju ikvienu, tāpēc īsumā iepazīstināsim ar lektoriem un tēmām.

Astrologs Aldis Bērziņš savā lekcijā "Variācijas par firmas horoskopa datumu" skaidros to, kā dibināšanas datuma un laika izvēle ietekmē uzņēmuma turpmāko sniegumu. Šīs lekcijas pamatā ir pētījums – Latvijas firmu ekonomisko rādītāju analīze. Pārsteidzošā kārtā iegūtie secinājumi neapstiprina to, ka firmas horoskops jāveido pēc firmas reģistrēšanas datuma.

LAstrA priekšsēdētāja, astroloģe Līga Šīrona stāstīs par enerģijas plūsmu uz zodiaka zīmju robežām. Mainoties zodiaka zīmēm, mainās enerģija, un berze uz zīmju robežām un mūsu reakcijas uz situācijām, kuras ar tām saistās, var gan veicināt cilvēka un personības attīstību, gan iemest depresijā un degradācijā. Vai un kā to ir iespējams izmantot produktīvāk?

Konferencē būs arī vieslektore no Apvienotās Karalistes – Aleksa Trenovesa ar lekciju "Astroloģija un izglītība – tiekšanās uz zvaigznēm". Lekcijā, kura notiks angļu valodā ar tulkojumu latviešu valodā, skolotāja un astroloģe Aleksa Trenovesa stāstīs par to, kā astroloģiju izmantot izglītībā. Būs praktiski ieteikumi, kā vecāki un skolotāji var lietot vienkāršus paņēmienus, kas motivēs skolniekus sasniegt viņu zvaigznes.

Konferences otrajā daļā astropsiholoģe Jana Reķe analizēs ekstrasensoro potenciālu cilvēka kartē. Katram gribētos atklāt sevī kaut kādas īpašas spējas vai talantu, kurš pārsniegtu tradicionālās cilvēka iespēju robežas, jo sevišķi tagad, kad zilajos ekrānos "supermeni" un "raganas" daudziem ir kļuvuši par iemīļotiem tēliem. Savā prezentācijā astroloģe iepazīstinās ar astroloģiskās kartes pazīmju TOPu, kas liecina par ekstrasensorā talanta potenciālu. Šis pazīmju TOPs būs veidots, sintezējot astroloģijas pamattēzes ar to atbilstību ekstrasensu dzimšanas horoskopiem un reālās dzīves novērojumiem. Klausītājiem būs iespēja uzzināt instrumentus, kā noskaidrot, vai viņu, tuvinieku vai klientu dzimšanas kartē ir ielikts šī ārpus laika un telpas esošā uztvere un jūtīgums, kas var kalpot kā aizmetnis ekstrasensoro spēju attīstībai.

Astroloģe Dace Ozola lekcijā "Lilita un Selēna Simbolona kārtīs" stāstīs par Veneras jeb sievišķības divām pusēm – labo meiteni Selēnu un slikto meiteni Lilitu, uzlūkojot tās pretstatu vienības un cīņas ietvaros. Kā tās izpaužas – Lilita kā galējība, Selēna – kā zelta vidusceļš? Simbolona kārtis Dace izmantots kā uzskatāmu ilustrāciju.

Andra Rača lekcija "Astrologa loma klienta dzīvē" būs kā ievadmateriāls atvērtajai paneļdiskusijai par astrologa un klienta attiecībām, savstarpējo mijiedarbību, atbildību utt.

Vairāk informācijas par dalības iespējām un nosacījumiem – astrologu asociācijas mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!