Foto: Shutterstock

Rīgas pirmsskolas izglītības iestādes no marta līdz maija beigām plāno Atvērto durvju dienas un aicina vecākus, kuru bērni jau apmeklē bērnudārzu, kā arī potenciālo audzēkņu vecākus iepazīties ar iestādes personālu, apskatīties telpas un apkārtni, kā arī iepazīt pedagoģiskā procesa organizēšanu un ikdienas norises pirmsskolā.

Tā kā Rīgā jau no 2010. gada bērnus pirmsskolā piesaka tikai elektroniski, nevis iestādē klātienē, Atvērto durvju dienu pasākums ir lieliska iespēja iepazīties ar iestādes vadību, personālu, kā arī noskaidrot interesējošos jautājumus par bērnudārznieku ikdienas gaitām, norāda Indra Vilde, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja.

Lai piedalītos Atvērto durvju dienas pasākumā, vecākiem iepriekš lūgums pieteikties pa tālruni izvēlētajā iestādē. Atvērto durvju dienu piedāvājums, tostarp katras iestādes pasākuma rīkošanas laiks un kontaktinformācija, pieejama Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta tīmekļa vietnē "Izglitiba.riga.lv".

Vecāku ievērībai, pirms iestādes apmeklēšanas jāsazinās ar iestādi, kā arī līdzi jāņem personas apliecinošs dokuments un maiņas apavi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!