"Ziniet, man nebija kompleksu," raidījumā "Par TO pašu" saka efektīgā interneta modele Viktorija Vailda. Savas ārienes dēļ viņa izlauzusies no Dobeles līdz Itālijai un mīļuprāt stāsta par to, ko milzīgās krūtis viņai nozīmē. Vaicāta par atteikumiem operēt, Vailda saka, ka ārzemēs tādus nesaņem, tikai Latvijā. Pilns raidījums noskatāms "Delfi" satura abonentiem.

Viktorijai Vaildai bijušas vismaz septiņas plastikas operācijas un gribētos vēl. Skaistule atklāj, ka ārzemēs viņai izdodas sameklēt tādus ķirurgus, kas specializējušies tieši lielu krūšu "izgatavošanā", savukārt Latvijā viņa reiz saņēmusi atteikumu palielināt krūtis.

Savulaik Viktorijai bijušas pavisam mazas krūtis. Taču tas viņai nekādus kompleksus neradīja. "Biju dabiska. Krūtis bija varbūt A izmēra. Kompleksu man nebija. Man bija okei ar sevi, ar to, kā izskatos," raidījumā saka efektīgā dāma. Izrādās, palielināt tās līdz astotajam izmēram viņa vēlējusies tikai tāpēc, lai kliedētu garlaicību.

Ļoti gribējies tādu kā "ekstrīmu" dzīvē, viņa neslēpj. Tiesa, Viktorija arīdzan atklāj, ka ceļš uz tik brangām krūtīm nav bijis rozēm kaisīts – bijušas arī komplikācijas. Taču ne muguras sāpes! Raidījumā viņa stāsta, ka tieši tad, kad palielinājusi krūtis, viņas toreizējās muguras sāpes pazuda kā nebijušas.

"Ja taisa, tad taisa lielas," – tāda ir Viktorijas pārliecība par krūšu palielināšanu! "Delfi" arhīvā atrodamā fotogalerijā Viktorija redzama jaunībā un sava pārvērtību ceļa sākumā:

Pilna epizode "Ekstremālas ķermeņa pārvērtības – cik tālu?" noskatāma "Delfi" satura abonentiem. Raidījumā viesojas plastikas ķirurgi Jānis Ģīlis, Kaspars Feldmanis, kā arī tetovēšanas speciāliste Olga Saleniece un pīrsingu meistars Ralfs Logins.

Klausies raidījumu arī podkāsta formātā "Apple" un "Spotify" platformās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!