Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
“Es zināju, ka reiz man būs “zelta” vannasistaba!” saka kosmētikas zīmola “Labrains” izveidotāja un līdzīpašniece Līga Brūniņa. Teiksiet – kāds tam sakars ar skaistumkopšanu? Diezgan tiešs. Tas ir stāsts par sapņiem un mērķtiecību, kā arī par to laimīgo sakritību, kas saved kopā īstos cilvēkus un ļauj rasties labām lietām.

Man reiz gadījās būt klāt meistarklasē, kurā Līga stāstīja par kosmētiku, un dzirdētais mani "sašāva", bet ne saturs, – pieeja. Tur nebija skaistu fotogrāfiju ar smaidošām, mirdzošām modelēm, rasotu puķu pļavu, kas iedvesmojusi ražotājus, un mūžīgas jaunības solījumu. Tā vietā bija stāsts par to, kā strādā mūsu organisms, ar ko jācīnās ādai, un gari ķīmisko savienojumu nosaukumi, kurus Līga izrunāja kā rotaļādamās. Jo viņas pieeja ir stingri balstīta zinātnē. Un pašas pieredzē.

"Man pārmet, ka runāju sarežģīti, ka sāku ar zinātni, ar formulām. Arī mans tētis saka – stāsti vienkāršāk! Kosmētikas tirgus ir piesātināts līdz vājprātam, ikviens saka, ka viņš ir vislabākais. Tajā pašā laikā neviens īsti nestāsta, ko kosmētika dara jūsu ādai, kā to izvēlēties, kā saprast," skaidro Līga.

"Labrains" Līga Brūniņa izveidoja kopā ar Elīnu Konstantinovu, ar kuru ir kolēģes jau 20 gadus. "Mēs sākām strādāt kopā vienā citā uzņēmumā. Kad pirmoreiz satikāmies, Elīna par mani esot padomājusi – kāpēc viņi izvēlējās tādu bārbiju! Bet mums acumirklī izveidojās sapratne. Mēs viena otru nobalansējam. Es atbildu par to sadaļu, kas ir finanses, skaitļi un pamatojums. Viņa prot ļoti labi, loģiski izkārtot dokumentus, secīgi izklāstīt, noņemt lieko," stāsta Līga. "Daudz strādājām pie dažādiem projektiem, un varbūt arī tāpēc bija vēlme [veidot savu uzņēmumu]. Kad citiem uztaisi, tad arī pašam gribas.

Uzdeva pāris jautājumu un teica: "Līga, tu esi gatava, darām!" 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!